Kunci Gitar Xaluna - Ambyar



(Intro) C Am F G

C            Am
sak umpomo.. kowe ngerti..
F              G
isi ning njero ati
Em      A           Dm       G
roso nyaman.. mergo perhatianmu..
C             Am
nanging aku.. ora iso..
F                 G
blas.. ora duwe kuoso..
Em        Am  A        Dm
mergane kowe.. sing nduwe..
        G         C
uwong liyo.. dudu aku..

  F
cukup ati kroso ayem
      C
yen weruh kowe mesem
F
senadyan tresno
    G
aku mung iso meneng..

(Chorus)
C            G
penting kowe seneng
 Am             Em
opo wae tak lakoni
      F      C
opo kowe ngerti
    Dm             G
tresno iki tulus suci..
C          G
yo ben aku ajur
   Am             Em
anggone nunggu atimu
        F   C
tulung ojo ilang
Dm          G       C  G
uripo ning njero atiku..

(Rapp)
C
 sabendino kroso loro
                    Am
mergo kalah bab asmoro
tresno gede nyoto
                  F
kowe milih wong liyo
sabar itu yang ku bisa
                    G
karena memang ku cinta
terpuruk tersiksa
                        Em
lara ikhlas ku jalani semua
                          Am
mung dadi konco sepi ning uripmu
              Dm
batin tak kuatke nggo ngempet larane
       G
mergo aku tresno kowe..

  F
cukup ati kroso ayem
      C
yen weruh kowe mesem
F
senadyan tresno
    G
aku mung iso meneng..

(Chorus)
C            G
penting kowe seneng
 Am             Em
opo wae tak lakoni
      F      C
opo kowe ngerti
    Dm             G
tresno iki tulus suci..
C          G
yo ben aku ajur
   Am             Em
anggone nunggu atimu
        F   C
tulung ojo ilang
Dm          G       C  G
uripo ning njero atiku..

(Rapp)
C
 uwes kadung gejeron
                     Am
deleh ati keleru panggon
urip ilang semangat
                       F
sek tak tresno jebul wadon
raiso mbedakke ndi seng modus
           G
ndi seng tulus, wes ntek sak kabehe 
                 Em
bul atiku ra di urus
                          Am
mung dadi konco sepi ning uripmu
              Dm
batin tak kuatke nggo ngampet larane
       G
mergo aku tresno kowe.. oh..

(Chorus)
C            G
penting kowe seneng
 Am             Em
opo wae tak lakoni
      F      C
opo kowe ngerti
    Dm             G
tresno iki tulus suci..
C          G
yo ben aku ajur
   Am             Em
anggone nunggu atimu
        F   C
tulung ojo ilang
Dm          G       C  G
uripo ning njero atiku..

C       G
aku ora gethun
     Am                Em
yen nduwe ati sing ringkih
         F   C
nanging aku iso
   Dm                G
nandur roso tanpo pamrih
C        G G#m
opo kowe sadar
 Am              Em
atiku keliwat jembar
        F   C 
ra dadi jodomu
    Dm         G     C
aku mung iso sabar.. ambyar..

        F   C
ra dadi jodomu
    Dm         G      C
aku mung iso sabar.. ambyar..



Xaluna - Ambyar

(Intro) G Em C D

G            Em
sak umpomo.. kowe ngerti..
C              D
isi ning njero ati
Bm      E           Am       D
roso nyaman.. mergo perhatianmu..
G             Em
nanging aku.. ora iso..
C                 D
blas.. ora duwe kuoso..
Bm        Em  E        Am
mergane kowe.. sing nduwe..
        D         G
uwong liyo.. dudu aku..

  C
cukup ati kroso ayem
      G
yen weruh kowe mesem
C
senadyan tresno
    D
aku mung iso meneng..

(Chorus)
G            D
penting kowe seneng
 Em             Bm
opo wae tak lakoni
      C      G
opo kowe ngerti
    Am             D
tresno iki tulus suci..
G          D
yo ben aku ajur
   Em             Bm
anggone nunggu atimu
        C   G
tulung ojo ilang
Am          D       G  D
uripo ning njero atiku..

(Rapp)
G
 sabendino kroso loro
                    Em
mergo kalah bab asmoro
tresno gede nyoto
                  C
kowe milih wong liyo
sabar itu yang ku bisa
                    D
karena memang ku cinta
terpuruk tersiksa
                        Bm
lara ikhlas ku jalani semua
                          Em
mung dadi konco sepi ning uripmu
              Am
batin tak kuatke nggo ngempet larane
       D
mergo aku tresno kowe..

  C
cukup ati kroso ayem
      G
yen weruh kowe mesem
C
senadyan tresno
    D
aku mung iso meneng..

(Chorus)
G            D
penting kowe seneng
 Em             Bm
opo wae tak lakoni
      C      G
opo kowe ngerti
    Am             D
tresno iki tulus suci..
G          D
yo ben aku ajur
   Em             Bm
anggone nunggu atimu
        C   G
tulung ojo ilang
Am          D       G  D
uripo ning njero atiku..

(Rapp)
G
 uwes kadung gejeron
                     Em
deleh ati keleru panggon
urip ilang semangat
                       C
sek tak tresno jebul wadon
raiso mbedakke ndi seng modus
           D
ndi seng tulus, wes ntek sak kabehe 
                 Bm
bul atiku ra di urus
                          Em
mung dadi konco sepi ning uripmu
              Am
batin tak kuatke nggo ngampet larane
       D
mergo aku tresno kowe.. oh..

(Chorus)
G            D
penting kowe seneng
 Em             Bm
opo wae tak lakoni
      C      G
opo kowe ngerti
    Am             D
tresno iki tulus suci..
G          D
yo ben aku ajur
   Em             Bm
anggone nunggu atimu
        C   G
tulung ojo ilang
Am          D       G  D
uripo ning njero atiku..

G       D
aku ora gethun
     Em                Bm
yen nduwe ati sing ringkih
         C   G
nanging aku iso
   Am                D
nandur roso tanpo pamrih
G        D D#m
opo kowe sadar
 Em              Bm
atiku keliwat jembar
        C   G 
ra dadi jodomu
    Am         D     G
aku mung iso sabar.. ambyar..

        C   G
ra dadi jodomu
    Am         D      G
aku mung iso sabar.. ambyar..
Lihat Semua Chord Xaluna
Posted on : by
Related Chords: