Kunci Gitar LSista - Ilang Tresno



(Intro) C G Am Em
        F C Dm G

 C                    G
udan wengi iki nambah lara ning ati
      Am
uwong sing tak tresnani
       Em
ninggalke janji suci
     F
jane opo salahku
       C
kowe tego ninggal aku
     Dm          G
gawe ajur rasaku..

  C                  G
sinare rembulan koyo melu kelaran
     Am
cahyane uwis mati
     Em
ra sumunar koyo dek wingi
    F
nalika kowe lan aku
       C
isih bareng dadi siji
          Dm             G
bareng njogo tresno suci..

C               G
 tulung jelasno salahku
                Am
yen aku sing kleru
           Em
mergo ati iki ra biso
             F
kelangan tresnamu
         C
kadung jero..
Dm            G
 roso tresno iki..

C
 janjimu mbiyen
G                      Am
kowe bakal tulus ngancani
            Em
jarene kowe nresnani
            F
aku tekan mati..
          C
neng nyatane..
   Dm                   G
saiki.. kowe ninggal janji
                C
gawe tatu ning ati..

(Rapp)
                                   G
awal ketemu kowe biso gawe ayem atiku
                                        Am
itungan seminggu kowe agawe tentrem rosoku
                                     Em
kowe banjur kondo yen kowe nresnani aku
                                     F
nanging muspro saiki kowe ninggalke aku

                                   C
nyuwun pangapura aku wis ngapusi kowe
                                  Dm
aku njaluk kabeh iki iso tak lilakke
                                 G
sak jujure kawit awal awakdewe kenal
                   G
atiku durung lungo seko
                   C
tresno sing sakdurunge

                     G
bingung ati iki kudu milih sing endi
      Am                Em
jujur sakjroning ati raiso tak apusi
   F                      C
saiki dek'e bali, neng njero urip iki
       Dm          G
gawe goyah ati iki..

   C                      G
pancen wis tak coba ndandani kabeh crito
        Am                  Em
nanging rosoku iki ilang muspro sio-sio
        F                      C
pas dek'e bali teko, bali ning uripku iki
       Dm            G
kowe kudu tak larani..

(Rapp)
C                                       G
 mungkin kabeh iki pancen wes dalane gusti
                                      Am
snadyan loro nanging tak coba legowo ati
                                      Em
bakal tak iklaske kowe bahagia ro dek'e
                                       F
ora bakal tak gondeli kabeh pilihanmu iki

                                    C
aku sadar diri, aku mung nglarani kowe
                                   Dm
wis cukup semene lakune dalan critane
                                     G
aku amung biso ndonga marang sing kuasa
                  G
mugo kowe urip mulyo
                      C
nemokke tresno sing liyo

            G                      Am
ngapuranen aku pancene aku sing kleru
               Em                   F
mergo aku wis mbuko ati kanggo sliramu
          C   Dm                 G
jroning dodo.. iseh ono tresno liyo..

C
 janjimu mbiyen
G                      Am
kowe bakal tulus ngancani
            Em
jarene kowe nresnani
            F
aku tekan mati..
          C
neng nyatane..
   Dm                   G
saiki.. kowe ninggal janji
                C
gawe tatu ning ati..
Lihat Semua Chord LSista
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: