Kunci Gitar Xaluna feat. Aliya - Ora Iso Piye-Piye



Capo di fret 2

(Intro) F  Fm  C G Am
        Dm  F  G  C  C7..

C    F      G         C
ku salah.. ora manut ati..
  F       G
wedi merjuangke..
       Em        Am
dadi munafik sejati..
       Dm               G
dadi pecundang sing ngremuk..
   C        G
kabeh impi..

C       F            G         C
mung mergo.. manut karo bapak ibu..
          F        G
ra mantep milih sliramu
       Em       Am
tibane tresnamu mlayu
           Dm     G       C
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

(Chorus)
       F                  G
saiki aku.. kepekso nglakoni..
    Em                    Am
hubungan.. tanpo nganggo ati..
         Dm                      G
kudune awakmu.. sing neng sandingku..
           C   C7
udu uwong iki..

          F                 G
menowo wektu.. iso mlaku mundur..
     Em                  Am
mantepi kowe.. mesti ra ajur..
              Dm
nanging wes kebacut..
     G              C       C7
dongaku.. mugo kowe makmur..

(Int.) F  Fm  C G Am
       Dm  F  G..

C       F            G         C
mung mergo.. manut karo bapak ibu..
          F          G
ra mantep milih sliramu..
       Em          Am
tibane tresnamu mlayu..
           Dm     G       C
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

      F                   G
aku lilo.. mbok tinggal dewe..
       Em                Am
jembar ati tok guwang ngene..
        Dm
bacutno critomu ro dek'e..
G                C
 amung pasrah anane..

(Chorus)
       F                  G
saiki aku.. kepekso nglakoni..
    Em                    Am
hubungan.. tanpo nganggo ati..
         Dm                      G
kudune awakmu.. sing neng sandingku..
           C   C7
udu uwong iki..

          F                 G
menowo wektu.. iso mlaku mundur..
     Em                  Am
mantepi kowe.. mesti ra ajur..
              Dm
nanging wes kebacut..
     G              C
dongaku.. mugo kowe makmur..



Chord Xaluna feat. Aliya - Ora Iso Piye-Piye

(Intro) G  Gm  D A Bm
        Em  G  A  D  D7..

D    G      A         D
ku salah.. ora manut ati..
  G       A
wedi merjuangke..
       F#m       Bm
dadi munafik sejati..
       Em               A
dadi pecundang sing ngremuk..
   D        A
kabeh impi..

D       G            A         D
mung mergo.. manut karo bapak ibu..
          G        A
ra mantep milih sliramu
       F#m      Bm
tibane tresnamu mlayu
           Em     A       D
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

(Chorus)
       G                  A
saiki aku.. kepekso nglakoni..
    F#m                   Bm
hubungan.. tanpo nganggo ati..
         Em                      A
kudune awakmu.. sing neng sandingku..
           D   D7
udu uwong iki..

          G                 A
menowo wektu.. iso mlaku mundur..
     F#m                 Bm
mantepi kowe.. mesti ra ajur..
              Em
nanging wes kebacut..
     A              D       D7
dongaku.. mugo kowe makmur..

(Int.) G  Gm  D A Bm
       Em  G  A..

D       G            A         D
mung mergo.. manut karo bapak ibu..
          G          A
ra mantep milih sliramu..
       F#m         Bm
tibane tresnamu mlayu..
           Em     A       D
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

      G                   A
aku lilo.. mbok tinggal dewe..
       F#m               Bm
jembar ati tok guwang ngene..
        Em
bacutno critomu ro dek'e..
A                D
 amung pasrah anane..

(Chorus)
       G                  A
saiki aku.. kepekso nglakoni..
    F#m                   Bm
hubungan.. tanpo nganggo ati..
         Em                      A
kudune awakmu.. sing neng sandingku..
           D   D7
udu uwong iki..

          G                 A
menowo wektu.. iso mlaku mundur..
     F#m                 Bm
mantepi kowe.. mesti ra ajur..
              Em
nanging wes kebacut..
     A              D
dongaku.. mugo kowe makmur..

Chord Xaluna

Chord Xaluna feat. Aliya - Ora Iso Piye-Piye

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :