Xaluna feat Aliya - Ora Iso Piye-Piye Chord Mudah

(Intro) C  Cm  G D Em
        Am  C  D  G  G7..

G    C      D         G
ku salah.. ora manut ati..
  C       D
wedi merjuangke..
       Bm        Em
dadi munafik sejati..
       Am               D
dadi pecundang sing ngremuk..
   G        D
kabeh impi..

G       C            D         G
mung mergo.. manut karo bapak ibu..
          C        D
ra mantep milih sliramu
       Bm       Em
tibane tresnamu mlayu
           Am     D       G
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

(Chorus)
       C                  D
saiki aku.. kepekso nglakoni..
    Bm                    Em
hubungan.. tanpo nganggo ati..
         Am                      D
kudune awakmu.. sing neng sandingku..
           G   G7
udu uwong iki..

          C                 D
menowo wektu.. iso mlaku mundur..
     Bm                  Em
mantepi kowe.. mesti ra ajur..
              Am
nanging wes kebacut..
     D              G       G7
dongaku.. mugo kowe makmur..

(Int.) C  Cm  G D Em
       Am  C  D..

G       C            D         G
mung mergo.. manut karo bapak ibu..
          C          D
ra mantep milih sliramu..
       Bm          Em
tibane tresnamu mlayu..
           Am     D       G
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

      C                   D
aku lilo.. mbok tinggal dewe..
       Bm                Em
jembar ati tok guwang ngene..
        Am
bacutno critomu ro dek'e..
D                G
 amung pasrah anane..

(Chorus)
       C                  D
saiki aku.. kepekso nglakoni..
    Bm                    Em
hubungan.. tanpo nganggo ati..
         Am                      D
kudune awakmu.. sing neng sandingku..
           G   G7
udu uwong iki..

          C                 D
menowo wektu.. iso mlaku mundur..
     Bm                  Em
mantepi kowe.. mesti ra ajur..
              Am
nanging wes kebacut..
     D              G
dongaku.. mugo kowe makmur..

Chord Dasar

Capo : fret 2

(Intro) F  Fm  C G Am
        Dm  F  G  C  C7..

C    F      G         C
ku salah.. ora manut ati..
  F       G
wedi merjuangke..
       Em        Am
dadi munafik sejati..
       Dm               G
dadi pecundang sing ngremuk..
   C        G
kabeh impi..

C       F            G         C
mung mergo.. manut karo bapak ibu..
          F        G
ra mantep milih sliramu
       Em       Am
tibane tresnamu mlayu
           Dm     G       C
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

(Chorus)
       F                  G
saiki aku.. kepekso nglakoni..
    Em                    Am
hubungan.. tanpo nganggo ati..
         Dm                      G
kudune awakmu.. sing neng sandingku..
           C   C7
udu uwong iki..

          F                 G
menowo wektu.. iso mlaku mundur..
     Em                  Am
mantepi kowe.. mesti ra ajur..
              Dm
nanging wes kebacut..
     G              C       C7
dongaku.. mugo kowe makmur..

(Int.) F  Fm  C G Am
       Dm  F  G..

C       F            G         C
mung mergo.. manut karo bapak ibu..
          F          G
ra mantep milih sliramu..
       Em          Am
tibane tresnamu mlayu..
           Dm     G       C
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

      F                   G
aku lilo.. mbok tinggal dewe..
       Em                Am
jembar ati tok guwang ngene..
        Dm
bacutno critomu ro dek'e..
G                C
 amung pasrah anane..

(Chorus)
       F                  G
saiki aku.. kepekso nglakoni..
    Em                    Am
hubungan.. tanpo nganggo ati..
         Dm                      G
kudune awakmu.. sing neng sandingku..
           C   C7
udu uwong iki..

          F                 G
menowo wektu.. iso mlaku mundur..
     Em                  Am
mantepi kowe.. mesti ra ajur..
              Dm
nanging wes kebacut..
     G              C
dongaku.. mugo kowe makmur..

Chord Ora Iso Piye-Piye