Kunci Gitar Xaluna - Durung Iso Sengit



Vocal : Degha Nadhira & Tatak Irwanto feat Charisma Indah

     C         G/B
lalekno, ikhlasno..
Am       Em            F    C
aku disanding karo tresno liyo..
  Dm             G
pilihane wong tuaku..

        C      G/B
nggolek'o.. ganti..
Am            Em         F
tresno sing luweh suci teko..
 C            Dm     G      C
aku kang mas.. aku pamit.. rabi..

(Intro) F  C  Dm G C G

C        F      C
karepku udu.. wonge..
C             F G
sing ono ning uripmu
      F           G
wonge sing sesandingan..
        C            Am
mbiyen aku sing berjuang..
      Dm       G       C        F G
karep ati ra podo.. kasunyatan..

C          F C
iseh perih atiku..
  C           F  G
naliko krungu pamitmu..
  F            G
rabi.. ninggal aku
          Em    Am
sumingkir seko uripku..
     Dm      G         C
ra kuat.. nyawang bahagiamu..

         F
menungso ngendi sing kuat..
          C
ditinggal lungo ra sambat..
 Dm     G       C    F G
ati..ku wis.. tepat..

(Chorus)
 C               F
aku.. durung iso sengit..
           Dm                    G
senadyan ceritone wis tak gawe pait..
Em                    Am            A
tresno ro kowe mung butuh wektu sedelo
          Dm          G        C    F G
nglalekke kowe.. arep kapan ku iso..

           C            F
tok anggep opo.. awakku iki..
        Dm                 G
pamit rabimu wingi mateni ati..
           Em               Am       A
mbok pikir sepele, setengah mati susahe
           Dm          G        C
nandur tresno.. aku ra ngunduh atine..

(Int.) F  C  Dm G C
       F G Em A..
       Dm G C G

         C
tak lila-lilane ati 
nompo perih loro iki
  Dm
kelangan sliramu 
mbusak kabeh kenanganmu
     G
jare restu wong tuo 
dadi kenceng alasanmu
     C
dongaku nggo mulyane 
senadyan tok remuk rosoku
  Am
rabi ro liyane 
mblenjani sumpah janjine
   Dm
ngopo kok awakmu 
ra genti merjuangke
 G
aku sik saiki 
isuk wengi mok kelingan
  C
jare tulus tresno 
kok ora genti berjuang..

         F
menungso ngendi sing kuat..
          C
ditinggal lungo ra sambat..
 Dm     G       C
ati..ku wis.. tepat..

Dm      G          E         Am
uwisono anggonmu karep karo aku..
        Dm        E
ora mungkin.. aku iso
     Am             A
bali nyanding tresnamu..

 Dm              G
aku manut wong tuo
         E         Am
ojo mbok anggep ku cidro
-G     F                   G
 lakonono uripmu.. mugo ra nelongso..

(Chorus)
 C               F
aku.. durung iso sengit..
           Dm                    G
senadyan ceritone wis tak gawe pait..
Em                    Am            A
tresno ro kowe mung butuh wektu sedelo
          Dm          G        C    G
nglalekke kowe.. arep kapan ku iso..

           C            F
tok anggep opo.. awakku iki..
        Dm                 G
pamit rabimu wingi mateni ati..
           Em               Am       A
mbok pikir sepele, setengah mati susahe
           Dm          G        C
nandur tresno.. aku ra ngunduh atine..

     Em                     Am
mbok pikir sepele, setengah mati susahe
       Dm
nandur tresno luhur..
F       G          F    Fm   G    C
 kowe malah ro liyane.. hu.. ha..aa..
Lihat Semua Chord Xaluna
Posted on : by
Related Chords: