Kunci Gitar Xaluna Feat. Ratihsde - Wagu





Penyanyi : Degha Nadhira & Tatak Irwanto ft Ratihsde, Song Writter : Tatak Irwanto (XALUNA).

(Intro) G  C  D  G
        C G C D

G             C
buyer muser-muser
G                    D
utek nganti pindah wudel
G        C
mikirke awakku
       G             D
sing bagimu ra tau pener..

G                   C
duit duit duit duit meneh
  G               D
nggo tuku wedak pupur
G                  C
kudu piye piye iki piye
    G             D
uripku dadi soyo ajur..

C        D           G
 pas pacaran mesra tenan..
                               C
(ko romeo juliet saiki kowe crewet..)
            D            G
tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil
sampluk dek antil)

(Chorus)
  C            G
wedokan saiki uwes podo pinter
       D                    G
iso mbedakke astrea ro satria..
  C            G
wedokan saiki uwis podo pinter
       D                 G
iso mbedake legenda karo ninja..

 C
ora gelem berjuang
    G
opo meneh prihatin
       D
di jak mangan
                    G
neng angkringan we isin..
     C
pingine urip mewah
    G
padahal wegah obah
       D
di jak omah-omah
           G    D
di jamin bubrah..

 G                C
mbok yo.. mesakke aku
    G              D
aku bojomu opo babumu (ih kepo)
G                    C
kowe rewel jaluk ini itu (aduhh biyung)
     G                        D
tak ulihke sisan neng wong tuamu..

C        D           G
 pas pacaran mesra tenan..
                               C
(ko romeo juliet saiki kowe crewet..)
            D            G
tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil
sampluk dek antil)

(Chorus)
  C            G
wedokan saiki uwes podo pinter
       D                    G
iso mbedakke astrea ro satria..
  C            G
wedokan saiki uwis podo pinter
       D                 G
iso mbedake legenda karo ninja..

 C
ora gelem berjuang
    G
opo meneh prihatin
       D
di jak mangan
                    G
neng angkringan we isin..
     C
pingine urip mewah
    G
padahal wegah obah
       D
di jak omah-omah
           G    D
di jamin bubrah..

(Int.) C G C D

 G               C
mbok yo ngergani aku
     G               D
aku iki dudu wong brewu (fakir miskin)
G                      C
iso mangan wes seneng awakku
     G                      D
ra ketang mung lawuh omonganmu..

 G                       C
(sebel-sebel cen sebel tenan)
          G                    D
(kisahnya tak seindah masa pacaran)
 G                    C
(bahkan masalahe ra karuan)
        G                    D
(kini terus menepi saat ku tahan)

C         D           G
 (pas pacaran mesra tenan..)
C             D            G
 (tiwas wes rabi antil-antilan)

(Chorus)
         C
(mbok yo mikiro kangmas)
         G
(ngliwet ki nganggo beras)
      D                       G
(urip bareng koe gur babak bundas..)
        C
(mangan ki nganggo sego)
     G
(ora gur nguntal tresno)
        D                         G
(ngerti ngene mbiyen milih wong liyo..)

       C                G
(kabeh iki cobaan, dadi bojomu susah)
     D                      G
(iki udu berkah nanging musibah..)
       C
(ngertimu gur kelonan)
        G
(mbok pikir aku betah)
      D                       G   D
(suwe-suwe kowe tak tampuk tampah..)

  C            G
wedokan saiki uwes podo pinter
       D                    G
iso mbedakke astrea ro satria..
  C            G
wedokan saiki uwis podo pinter
       D                 G
iso mbedake legenda karo ninja..

 C
ora gelem berjuang
    G
opo meneh prihatin
       D
di jak mangan
                    G
neng angkringan we isin..
     C
pingine urip mewah
    G
padahal wegah obah
       D
di jak omah-omah
           G
di jamin bubrah..
       D
di jak omah-omah
           G
di jamin bubrah..
     C      D          G
omah-omah.. di jamin bubrah..

Lihat Semua Chord Xaluna
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.