Kunci Gitar LSista - Ninggal Rabi



(Intro) C G Am F G
        C G Am F G C

       C         G/B      Am      G
patang tahun suwene kowe njogo atimu
       F         C        Dm         G
patang tahun suwene kowe njogo tresnomu
   F                        C
sliramu wis teguh nggo nali katresnon iki
           Dm                G
wis tok rembug.. karo wong tuamu..

  C      G/B         Am        G
dino.. kae.. mantep atimu nali tresnoku
       F              C         Dm     G
pengen gandeng ning pelaminan karo awakku
   F                         C
sliramu wis kondo yen arep nglamar awakku
          Dm                    G
pengen gandeng tekan nduwe anak putu..

  F   G        C         Am
sepurane aku medotke tresno
     Dm
cintamu aku lempar
         G
pas kowe wis arep nglamar..

(Chorus)
      C                   Am
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
        Dm                     G
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
       C                     Am
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
      Dm                  G
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

     F                      C
seko kanca-kancamu kowe ngerti sak kabehe
         Dm                      G
nem sasi suwene aku gandeng ro liyane
     F              C         Am
ning mburimu aku mlaku ro liyane
         Dm
nanging aku ra tego
          G             C
ninggal kowe.. sing banget tresno..

(Int.) C G Am Em F C Dm G
       F G Em Am Dm G C..

C                  G             Am
 dudu maksud atiku agawe lara atimu
                    Em            F
dudu maksud batinku gawe gelo awakmu
                     C              Dm
patang tahun anggonmu njogo tresno iki
                 G
nem sasi aku ketemu
                      Am
sing banget tak tresnani
                                  C
jane kanca-kancamu ngerti sak kabehe
                                      Dm
nanging podo ra tego ngomongke ning kowe
              G
podo aku dewe, sing bingung kepiye
G                                 C   G
 meh ngomong kepiye piye le njelaske..

(Chorus)
      C                   Am
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
        Dm                     G
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
       C                     Am
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
      Dm                  G
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

      C                   Am
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
        Dm                     G
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
       C                     Am
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
      Dm                  G
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

       C         G/B      Am      G
patang tahun suwene kowe njogo atimu..
Lihat Semua Chord LSista
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: