Kunci Gitar Xaluna - Sandiworomu



(Intro) Am E Am A
        Dm E Am
        Dm Am E Am E

Am              E             Am
tansoyo abot.. iso nyanding kowe..
Dm        G
pamitmu wingi sore
    C
wes njawab sak kabehe
 E
aku mung ampiran
       Am      A
naliko batinmu perih
          Dm
tok remok uripku
               E
njerit ati.. nangis getih..

Am
ra bedo alun..
  E               Am
ombak sing nabrak pasir..
Dm         G
mbok jalok bungah
      C
malah tak wenei getir..
E
embun-embun esok
        Am     A
duduhno dalane mulih
Dm       E
mergo.. awakku..
                Am
mung nambah atine perih..

  G
tego karo aku
       C             A
sumelehmu ning pundakku
        Dm         E       Am A
tak jagani.. sak marine atimu..
  G
salah yen tak pekso
       C           A
ro aku kowe ra tresno
       Dm                     E   Am A
maturnuwon sampun di sukani cidro..

(Chorus)
       Dm
pangapurane..
G                  C                F
 kanggo kabeh sandiworo marang kowe..
            Dm
aku yo mung wedi
             E
yen di sekso sepi
                 Am     A
matursuwon wes ngancani..
         Dm
nyuwon lilamu..
G                    C            F
 kanggo ngikhlaske pilihan uripku..
           Dm
jembarke sabarmu..
            E
kabeh cen salahku
                    Am    A
nggampangke tresno sucimu..

(Int.) Dm G C F
       Dm E Am..

  G
salah yen tak pekso
       C           A
ro aku kowe ra tresno
       Dm                     E   Am A
maturnuwon sampun di sukani cidro..

(Chorus)
       Dm
pangapurane..
G                  C                F
 kanggo kabeh sandiworo marang kowe..
            Dm
aku yo mung wedi
             E
yen di sekso sepi
                 Am          A
matursuwon wes ngancani.. hooo..
         Dm
nyuwon lilamu..
G                    C            F
 kanggo ngikhlaske pilihan uripku..
           Dm
jembarke sabarmu..
            E
kabeh cen salahku
                    Am
nggampangke tresno sucimu..

           Dm
jembarke sabarmu..
            E
kabeh cen salahku
                    Am
nggampangke tresno sucimu..
Lihat Semua Chord Xaluna
Posted on : by
Related Chords: