Kunci Gitar Xaluna - Ngapunten



Capo di fret 2

(Intro) C G C
        F G C
        F G Em Am Dm  G

C           G     C
mungkin aku wes nyerah..
      F            G         C
di sekso roso seprene soyo parah..
F                G
seng neng ngarep mataku
Em      Am
wes ra ono..
  Dm                         G
tangane.. neng gegemane wong liyo..

C           G           C
seng tau ngucap janji manis..
    F         G           C
kebusak.. derese udan gerimis..
F          G            Em     Am
aku seng salah panggon ndeleh ati..
     Dm            G        C
ro koe.. seng tego mateni impi..

(Chorus)
      F
aku dudu dek'e
  G       C
raiso nyaingi wonge
Am           Dm
seng mbok aboti
        G          C
nganti aku.. tok lungani
           F
yen pancen tresnamu
G               C
sing mbok karep karepke
  Am         Dm
sumingkir saiki
          G        C
ngapunten wes tak sayangi..

(Int.) F Fm C Am
       Dm G C G

C           G         C
seng tau ngucap janji manis..
    F         G           C
kebusak.. derese udan gerimis..
F          G            C      Am
aku seng salah panggon ndeleh ati..
     Dm                   G
ro koe.. seng tego mateni ngimpi..
         C
nglarani ati..

(Chorus)
      F
aku dudu dek'e
  G       C
raiso nyaingi wonge
Am           Dm
seng mbok aboti
        G          C
nganti aku.. tok lungani
           F
yen pancen tresnamu
G               C
sing mbok karep karepke
  Am         Dm
sumingkir saiki
          G        C
ngapunten wes tak sayangi..

           F
mung cukup kenangan
     G        C
seng iso dadi gujengan
  Am       Dm
naliko kelingan
          G      C
kowe seng saiki ilang..
           F
yen pancen tresnane
G               C
sing mbok karep karepke
  Am         Dm
sumingkir saiki
          G           C
ngapunten wes tak sayangi

Dm       G
 sak umpomo..
    C
aku iso njaluk
      G/B      Am
wektu sedelo meneh..
    A               Dm
tak nggo nggendoli.. lungane..
G             C
 embuh kepiye carane..



Xaluna - Ngapunten

(Intro) D A D
        G A D
        G A F#m Bm Em  A

D           A     D
mungkin aku wes nyerah..
      G            A         D
di sekso roso seprene soyo parah..
G                A
seng neng ngarep mataku
F#m     Bm
wes ra ono..
  Em                         A
tangane.. neng gegemane wong liyo..

D           A           D
seng tau ngucap janji manis..
    G         A           D
kebusak.. derese udan gerimis..
G          A            F#m    Bm
aku seng salah panggon ndeleh ati..
     Em            A        D
ro koe.. seng tego mateni impi..

(Chorus)
      G
aku dudu dek'e
  A       D
raiso nyaingi wonge
Bm           Em
seng mbok aboti
        A          D
nganti aku.. tok lungani
           G
yen pancen tresnamu
A               D
sing mbok karep karepke
  Bm         Em
sumingkir saiki
          A        D
ngapunten wes tak sayangi..

(Int.) G Gm D Bm
       Em A D A

D           A         D
seng tau ngucap janji manis..
    G         A           D
kebusak.. derese udan gerimis..
G          A            D      Bm
aku seng salah panggon ndeleh ati..
     Em                   A
ro koe.. seng tego mateni ngimpi..
         D
nglarani ati..

(Chorus)
      G
aku dudu dek'e
  A       D
raiso nyaingi wonge
Bm           Em
seng mbok aboti
        A          D
nganti aku.. tok lungani
           G
yen pancen tresnamu
A               D
sing mbok karep karepke
  Bm         Em
sumingkir saiki
          A        D
ngapunten wes tak sayangi..

           G
mung cukup kenangan
     A        D
seng iso dadi gujengan
  Bm       Em
naliko kelingan
          A      D
kowe seng saiki ilang..
           G
yen pancen tresnane
A               D
sing mbok karep karepke
  Bm         Em
sumingkir saiki
          A           D
ngapunten wes tak sayangi

Em       A
 sak umpomo..
    D
aku iso njaluk
      A/C#     Bm
wektu sedelo meneh..
    B               Em
tak nggo nggendoli.. lungane..
A             D
 embuh kepiye carane..
Lihat Semua Chord Xaluna
Posted on : by
Related Chords: