Kunci Gitar Xaluna - Ora Ngemis Bali



Capo di fret 2

(Intro) F G Em A
        Dm G C G

C        Em        Am  G
piye kahanan..mu saiki..
     F                   G
wong sing.. uwes nutup dalan..
          Em       Am
dalanku nggenahke atimu
        Em         Am
dalanku ngerti kahananmu
        Dm                    G
ngertio jenengmu.. isih tak sebut..
             C      G
ning saben dongaku..

C          D     Bm              Em
 emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
Am         Dm          G
nangismu.. wes ora tak rungokke..
C         D     Bm         Em
 mesakno atimu.. goleko gantiku
            Am
Gusti wis nggariske..
 D                G
aku.. kowe.. dewe-dewe..

(Chorus)
          C              D
opo salah aku kelingan kowe
    Bm        Em
aku ra ngemis bali
           Am
mung perih ning ati
 D           G        G7
isih teles.. durung mari..

            C        D
nguyak kowe aku menyerah..
       Bm    Em
legowo atiku pasrah
          Am               D
ku sing susah.. koe sing bungah..
       G
wes yo wes lah..

(Int.) C D Bm Em E
       Am D G D..

(Rapp)
    G
wes suwe wektune
         G
kowe ninggal aku budal
  Em
nikah di jodohke 
           Em
leh ku ngroso setengah modar
Am
rabimu mbiyen
           Am
nyisani crito sing rung rampung
  D
kelangan tresnamu
      D
roso ati tansah gempung..

  G
salahku nggon endi
        G
yen aku terus kelingan
  Em
jenenge kenangan
      Em
ora cepet bablas ilang
    Am
senadyan jero ati
        Am
jalok kowe iso bali
  D
bubar yo wes bubar
       D               G
jaremu aku wes ra berarti..

C          D     Bm              Em
 emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
Am         Dm          G
nangismu.. wes ora tak rungokke..
C         D     Bm         Em
 mesakno atimu.. goleko gantiku
            Am
Gusti wis nggariske..
 D                G
aku.. kowe.. dewe-dewe..

(Chorus)
          C              D
opo salah aku kelingan kowe
    Bm        Em
aku ra ngemis bali
           Am
mung perih ning ati
 D           G        G7
isih teles.. durung mari..

            C        D
nguyak kowe aku menyerah..
       Bm    Em
legowo atiku pasrah
          Am               D
ku sing susah.. koe sing bungah..
       G
wes yo wes lah..

C   D                  Bm       Em
 arepo kowe nangis sak sero-serone..
Am        B        Em   E
aku tetep ra milih kowe..
Am   D         Bm        Em
 lereno nyikso batinmu saben dino
   Am       D           G
ngeleng aku mung nambah loro..

(Chorus)
          C              D
opo salah aku kelingan kowe
    Bm        Em
aku ra ngemis bali
           Am
mung perih ning ati
 D           G        G7
isih teles.. durung mari..

            C        D
nguyak kowe aku menyerah..
       Bm    Em
legowo atiku pasrah
          Am               D
ku sing susah.. koe sing bungah..
       G
wes yo wes lah..

          C              D
opo salah aku kelingan kowe (salah tenan)
    Bm        Em
aku ra ngemis bali (aku wes ro wonge)
           Am
mung perih ning ati
 D          G         G7
isih teles.. durung mari..
(tulung rasah bali)

            C        D
nguyak kowe aku menyerah..
(rasah nguyak aku)
       Bm    Em
legowo atiku pasrah (aku du jodomu)
          Am               D
ku sing susah.. koe sing bungah..
       G
wes yo wes lah.. (wes yo wes lah)

        Am                 D
ku seng susah.. koe seng bungah..
       G
wes yo wes lah..



Xaluna - Ora Ngemis Bali

(Intro) G A F#m B
        Em A D A

D        F#m       Bm  A
piye kahanan..mu saiki..
     G                   A
wong sing.. uwes nutup dalan..
          F#m      Bm
dalanku nggenahke atimu
        F#m        Bm
dalanku ngerti kahananmu
        Em                    A
ngertio jenengmu.. isih tak sebut..
             D      A
ning saben dongaku..

D          E     C#m             F#m
 emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
Bm         Em          A
nangismu.. wes ora tak rungokke..
D         E     C#m        F#m
 mesakno atimu.. goleko gantiku
            Bm
Gusti wis nggariske..
 E                A
aku.. kowe.. dewe-dewe..

(Chorus)
          D              E
opo salah aku kelingan kowe
    C#m       F#m
aku ra ngemis bali
           Bm
mung perih ning ati
 E           A        A7
isih teles.. durung mari..

            D        E
nguyak kowe aku menyerah..
       C#m   F#m
legowo atiku pasrah
          Bm               E
ku sing susah.. koe sing bungah..
       A
wes yo wes lah..

(Int.) D E C#m F#m F#
       Bm E A E..

(Rapp)
    A
wes suwe wektune
         A
kowe ninggal aku budal
  F#m
nikah di jodohke 
           F#m
leh ku ngroso setengah modar
Bm
rabimu mbiyen
           Bm
nyisani crito sing rung rampung
  E
kelangan tresnamu
      E
roso ati tansah gempung..

  A
salahku nggon endi
        A
yen aku terus kelingan
  F#m
jenenge kenangan
      F#m
ora cepet bablas ilang
    Bm
senadyan jero ati
        Bm
jalok kowe iso bali
  E
bubar yo wes bubar
       E               A
jaremu aku wes ra berarti..

D          E     C#m             F#m
 emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
Bm         Em          A
nangismu.. wes ora tak rungokke..
D         E     C#m        F#m
 mesakno atimu.. goleko gantiku
            Bm
Gusti wis nggariske..
 E                A
aku.. kowe.. dewe-dewe..

(Chorus)
          D              E
opo salah aku kelingan kowe
    C#m       F#m
aku ra ngemis bali
           Bm
mung perih ning ati
 E           A        A7
isih teles.. durung mari..

            D        E
nguyak kowe aku menyerah..
       C#m   F#m
legowo atiku pasrah
          Bm               E
ku sing susah.. koe sing bungah..
       A
wes yo wes lah..

D   E                  C#m      F#m
 arepo kowe nangis sak sero-serone..
Bm        C#       F#m  F#
aku tetep ra milih kowe..
Bm   E         C#m       F#m
 lereno nyikso batinmu saben dino
   Bm       E           A
ngeleng aku mung nambah loro..

(Chorus)
          D              E
opo salah aku kelingan kowe
    C#m       F#m
aku ra ngemis bali
           Bm
mung perih ning ati
 E           A        A7
isih teles.. durung mari..

            D        E
nguyak kowe aku menyerah..
       C#m   F#m
legowo atiku pasrah
          Bm               E
ku sing susah.. koe sing bungah..
       A
wes yo wes lah..

          D              E
opo salah aku kelingan kowe (salah tenan)
    C#m       F#m
aku ra ngemis bali (aku wes ro wonge)
           Bm
mung perih ning ati
 E          A         A7
isih teles.. durung mari..
(tulung rasah bali)

            D        E
nguyak kowe aku menyerah..
(rasah nguyak aku)
       C#m   F#m
legowo atiku pasrah (aku du jodomu)
          Bm               E
ku sing susah.. koe sing bungah..
       A
wes yo wes lah.. (wes yo wes lah)

        Bm                 E
ku seng susah.. koe seng bungah..
       A
wes yo wes lah..
Lihat Semua Chord Xaluna
Posted on : by
Related Chords: