Kunci Gitar Xaluna - Getun



C             A            Dm
iki takdirku..  iki wes karmaku..
Fm          Am G   F  -Em
 biyen natu a..ti..mu..
Dm     G        C     CMaj7 C
 loro iki wes lakonku..

(Intro) F C F G

C       G/B     Am       G
saiki kelakon kelaran atiku..
   F                Em
mbiyen.. perih seng tak nehke
      Dm          G
tibo aku seng ngrasakke..

  Em
jujur.. abot tenan
        Am              A
arep mlaku.. ra nduwe dalan..
          Dm
mung sewu ngapuro..
F         G    C
 mugo seh iso tok tompo..

F                    C            Am
 butuh wektu suwe anggonku nglalekke..
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe..
F                  C       Am
 saiki kowe sambat loro atimu..
      Dm         G    C    F G
tanggungen dewe.. karmamu..

(Chorus)
C                   F
aku luput ninggalke kowe..
            G
dinggo wong seng..
              C
ora tulus tresnane..
C-G/B-Am                Dm
      saben dino di sepelekke atine..
G                    C
bedo karo pas bareng kowe..

C                F
wektu raiso di baleni..
         G                   C
ngertio mbiyen kowe ra tak larani..
C-G/B-Am                     Dm
      seng tak isani yo mung getun..
        G                   C
yen iso bali tak ucap matur nuwun..

(Int.) F  C  F  G
       F G Em Am-Bm-C
       Dm G C G

      C
biyen aku tok tinggal tanpo pamit kuwi loro
    Am
suwene bareng-bareng kok kowe tego
     Dm
loro mung tak nggo dewe kowe raono kabare
      G
tiwas ati wes mari kowe teko sakpenake..

     C
perkoro saiki susah kuwi tanggunganmu dewe
Am
uwes takdire banjur aku kon kepiye
 Dm
uwes iso lali sampun ilang roso ati
    G
cerito seng wes bubar
                       C
ngapunten raiso di baleni..

F                    C            Am
 butuh wektu suwe anggonku nglalekke..
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe..
F                  C       Am
 saiki kowe sambat loro atimu..
      Dm         G    C    G
tanggungen dewe.. karmamu..

(Chorus)
C                   F
aku luput ninggalke kowe..
            G
dinggo wong seng..
              C
ora tulus tresnane..
C-G/B-Am                Dm
      saben dino di sepelekke atine..
G                    C
bedo karo pas bareng kowe..

C                F
wektu raiso di baleni..
         G                   C
ngertio mbiyen kowe ra tak larani..
C-G/B-Am                     Dm
      seng tak isani yo mung getun..
        G                   C
yen iso bali tak ucap matur nuwun..
Lihat Semua Chord Xaluna
Posted on : by
Related Chords: