Kunci Gitar Risma Marlina - Korban Foto Editan



Capo di fret 2

     C           G
aduh mas aku kapusan
    Am          Em
kapusan foto editan
       F            C
ning foto ganteng tenan
           G
bareng ketemu kok ora karuan
       C
edan tenan..

(Intro) C G Am Em F C G..

C
tak sawang sawang
    G
fotomu neng facebookku
Am
wajahmu ganteng
      Em
koyok artis senenganku
F              C
rasane atiku kepengen ketemu
  G
ketemu karo awakmu..

C
tak inbok inbok
        G
tak tunggu balesanmu
Am              Em
akhire aku karo kowe ketemu
F                 C
bareng ketemu aku kok kudu mlayu
   G
mergo bedo karo fotomu..

(Chorus)
     C           G
aduh mas aku kapusan
    Am          Em
kapusan foto editan
       F            C
ning foto ganteng tenan
           G
bareng ketemu kok ora karuan
       C
edan tenan..

                G
aduh mas sial tenan
                   Am
karepe tak jak pacaran
                  Em
bareng uwes ketemuan
                    F
tibak'e kok remok tenan
        F              G
jebule aku korban foto editan..

(Int.) C G Am Em F C G..
       C G Am Em F C G..

C
tak sawang sawang
    G
fotomu neng facebookku
Am
wajahmu ganteng
      Em
koyok artis senenganku
F              C
rasane atiku kepengen ketemu
  G
ketemu karo awakmu..

C
tak inbok inbok
        G
tak tunggu balesanmu
Am              Em
akhire aku karo kowe ketemu
F                 C
bareng ketemu aku kok kudu mlayu
   G
mergo bedo karo fotomu..

(Chorus)
     C           G
aduh mas aku kapusan
    Am          Em
kapusan foto editan
       F            C
ning foto ganteng tenan
           G
bareng ketemu kok ora karuan
       C
edan tenan..

                G
aduh mas sial tenan
                   Am
karepe tak jak pacaran
                  Em
bareng uwes ketemuan
                    F
tibak'e kok remok tenan
        F              G
jebule aku korban foto editan..

     C           G
aduh mas aku kapusan
    Am          Em
kapusan foto editan
       F            C
ning foto ganteng tenan
           G
bareng ketemu kok ora karuan
       C
edan tenan..

                G
aduh mas sial tenan
                   Am
karepe tak jak pacaran
                  Em
bareng uwes ketemuan
                    F
tibak'e kok remok tenan
        F              G
jebule aku korban foto editan..

(Outro) C G Am Em F C G  C



Risma Marlina - Korban Foto Editan

     D           A
aduh mas aku kapusan
    Bm          F#m
kapusan foto editan
       G            D
ning foto ganteng tenan
           A
bareng ketemu kok ora karuan
       D
edan tenan..

(Intro) D A Bm F#m G D A..

D
tak sawang sawang
    A
fotomu neng facebookku
Bm
wajahmu ganteng
      F#m
koyok artis senenganku
G              D
rasane atiku kepengen ketemu
  A
ketemu karo awakmu..

D
tak inbok inbok
        A
tak tunggu balesanmu
Bm              F#m
akhire aku karo kowe ketemu
G                 D
bareng ketemu aku kok kudu mlayu
   A
mergo bedo karo fotomu..

(Chorus)
     D           A
aduh mas aku kapusan
    Bm          F#m
kapusan foto editan
       G            D
ning foto ganteng tenan
           A
bareng ketemu kok ora karuan
       D
edan tenan..

                A
aduh mas sial tenan
                   Bm
karepe tak jak pacaran
                  F#m
bareng uwes ketemuan
                    G
tibak'e kok remok tenan
        G              A
jebule aku korban foto editan..

(Int.) D A Bm F#m G D A..
       D A Bm F#m G D A..

D
tak sawang sawang
    A
fotomu neng facebookku
Bm
wajahmu ganteng
      F#m
koyok artis senenganku
G              D
rasane atiku kepengen ketemu
  A
ketemu karo awakmu..

D
tak inbok inbok
        A
tak tunggu balesanmu
Bm              F#m
akhire aku karo kowe ketemu
G                 D
bareng ketemu aku kok kudu mlayu
   A
mergo bedo karo fotomu..

(Chorus)
     D           A
aduh mas aku kapusan
    Bm          F#m
kapusan foto editan
       G            D
ning foto ganteng tenan
           A
bareng ketemu kok ora karuan
       D
edan tenan..

                A
aduh mas sial tenan
                   Bm
karepe tak jak pacaran
                  F#m
bareng uwes ketemuan
                    G
tibak'e kok remok tenan
        G              A
jebule aku korban foto editan..

     D           A
aduh mas aku kapusan
    Bm          F#m
kapusan foto editan
       G            D
ning foto ganteng tenan
           A
bareng ketemu kok ora karuan
       D
edan tenan..

                A
aduh mas sial tenan
                   Bm
karepe tak jak pacaran
                  F#m
bareng uwes ketemuan
                    G
tibak'e kok remok tenan
        G              A
jebule aku korban foto editan..

(Outro) D A Bm F#m G D A  D
Lihat Semua Chord Risma Marlina
Posted on : by
Related Chords: