Kunci Gitar Kiki feat. Ratih SDE - Pangapuranen Aku



(Intro) Am Dm G C
       -Em F Bm E Am E..

Am         Dm      G           C
duh nimas.. opo pancen ora tresno..
Dm      G          C  G/B    Am
 kowe pamit lungo.. lungo ro wong liyo..
Dm          E
 nggawe kuciwo..

Am          Dm       G         C
duh kangmas.. pangapuranen awakku..
Dm         G          C     Am
 bapak lan ibuku.. mboten paring restu..
Dm           E
 marang sliramu..

           Am          Dm
neng dunyo iki.. raono tunggale..
          G            C
sing koyo kowe.. raono liyane..

(Chorus)
      F                   Dm
sepurane sayang.. aku ninggal lungo
           E                      Am    A
mergo wong tuo sing mboten paring dungo..
       Dm          G
aku ikhlas.. iso nerimo..
           C          Am
mergo wong tuo aku orapopo..
      Dm            E
aku sabar.. mugo Gusti..
             Am     E
paring dalan jembar..

(Int.) Am Dm G C
       F Dm E Am E

Am          Dm       G         C
duh kangmas.. pangapuranen awakku..
Dm         G          C     Am
 bapak lan ibuku.. mboten paring restu..
Dm           E
 marang sliramu..

           Am          Dm
neng dunyo iki.. raono tunggale..
          G            C
sing koyo kowe.. raono liyane..

(Chorus)
      F                   Dm
sepurane sayang.. aku ninggal lungo
           E                      Am    A
mergo wong tuo sing mboten paring dungo..
       Dm          G
aku ikhlas.. iso nerimo..
           C          Am
mergo wong tuo aku orapopo..
      Dm            E
aku sabar.. mugo Gusti..
             Am
paring dalan jembar..

    Dm            F
mungkin iki.. aku sing kelaran
          E                     Am
nandang katresnan.. sing kudu bubaran..
Lihat Semua :

iky

Chord Kunci Gitar lainnya: