Kunci Gitar Om Wawes - Orasah Bali



(Intro) F C F G

C                 Em
 netes eluh ning pipi..
Am              G
 kelingan loro ati..
          F         Em
kowe sing tak tresnani..
          Dm         G
kowe sing ninggal janji..

C                 Em
 wis tak lilakke kowe..
Am                  G
 medot talining tresno..
          F          Em
ngoyak bondo ning ndonyo..
       Dm         G
kowe lungo seko aku..

(Chorus)
       F
roso loro ning ati
          Em
kowe sing wis mblenjanji
       Dm                 G
kabeh iki.. kowe sing mulai..

        F
janjimu tok ingkari
         Em
aku sing tok larani
          Dm              G
wis tak cobo.. nglalekke iki
       C
orasah bali..

(Int.) F Fm C..
       F Fm G..

C                 Em
 wis tak lilakke kowe..
Am                  G
 medot talining tresno..
          F          Em
ngoyak bondo ning ndonyo..
       Dm           G
kowe lungo ninggal aku..

(Chorus)
       F
roso loro ning ati
          Em
kowe sing wis mblenjanji
       Dm                 G
kabeh iki.. kowe sing mulai..

        F
janjimu tok ingkari
         Em
aku sing tok larani
          Dm              G
wis tak cobo.. nglalekke iki
      (F)
orasah bali..

       F
roso loro ning ati
          Em
kowe sing wis mblenjanji
       Dm                 G
kabeh iki.. kowe sing mulai..

        F
janjimu tok ingkari
         Em
aku sing tok larani
          Dm              G
wis tak cobo.. nglalekke iki
       C    F G C
orasah bali..



Om Wawes - Orasah Bali

(Intro) G D G A

D                 F#m
 netes eluh ning pipi..
Bm              A
 kelingan loro ati..
          G         F#m
kowe sing tak tresnani..
          Em         A
kowe sing ninggal janji..

D                 F#m
 wis tak lilakke kowe..
Bm                  A
 medot talining tresno..
          G          F#m
ngoyak bondo ning ndonyo..
       Em         A
kowe lungo seko aku..

(Chorus)
       G
roso loro ning ati
          F#m
kowe sing wis mblenjanji
       Em                 A
kabeh iki.. kowe sing mulai..

        G
janjimu tok ingkari
         F#m
aku sing tok larani
          Em              A
wis tak cobo.. nglalekke iki
       D
orasah bali..

(Int.) G Gm D..
       G Gm A..

D                 F#m
 wis tak lilakke kowe..
Bm                  A
 medot talining tresno..
          G          F#m
ngoyak bondo ning ndonyo..
       Em           A
kowe lungo ninggal aku..

(Chorus)
       G
roso loro ning ati
          F#m
kowe sing wis mblenjanji
       Em                 A
kabeh iki.. kowe sing mulai..

        G
janjimu tok ingkari
         F#m
aku sing tok larani
          Em              A
wis tak cobo.. nglalekke iki
      (G)
orasah bali..

       G
roso loro ning ati
          F#m
kowe sing wis mblenjanji
       Em                 A
kabeh iki.. kowe sing mulai..

        G
janjimu tok ingkari
         F#m
aku sing tok larani
          Em              A
wis tak cobo.. nglalekke iki
       D    G A D
orasah bali..

Chord OM Wawes

Chord Om Wawes - Orasah Bali

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :