Kunci Gitar Om Wawes - Nyonggo



Capo di fret 3

(Intro) Em Bm C D
        Em Bm C C D
        D G G-D

Em         Bm    C          G  D
aku ning kene.. nresnani sliramu..
Em          Bm   C       G    D
nanging akhire.. ora iso bersatu..
Em             Bm
mbiyen wis ngerti..
C           G      D
tresnomu ra mung siji..
Em           Bm
pengen tak lali..
C          A         D
nanging atiku ra iso ngerteni..

     C       D
ra kuat.. atiku..
    G                       C
wis nyobo ngupoyo dinggo sliramu..
 Am                 D
aku ning kene.. ngerti sliramu
          G
tresnomu udu.. aku..

(Chorus)
           C           D
mbiyen aku nresnani.. sliramu..
 Bm                   Em  E
njanjeni.. kabeh nggo awakmu..
            Am            D
nanging wis raiso, rosoku wis lungo
          G      G7
ninggalke cerito..

           C                  D
aku kudu sabar.. aku kudu ngerti..
          Bm              Em
kowe ning ati ra iso tak apusi..
          Am              D
mbiyene kowe.. ono ning kene..
             G
uwes.. tak lilake..

(Int.) C D Bm Em
       C D G..

     C       D
ra kuat.. atiku..
    G                       C
wis nyobo ngupoyo dinggo sliramu..
 Am                 D
aku ning kene.. ngerti sliramu
          G
tresnomu udu.. aku..

(Chorus)
           C           D
mbiyen aku nresnani.. sliramu..
 Bm                   Em  E
njanjeni.. kabeh nggo awakmu..
            Am            D
nanging wis raiso, rosoku wis lungo
          G      G7
ninggalke cerito..

           C                  D
aku kudu sabar.. aku kudu ngerti..
          Bm              Em
kowe ning ati ra iso tak apusi..
          Am              D
mbiyene kowe.. ono ning kene..
             G
uwes.. tak lilake..



Om Wawes - Nyonggo

(Intro) Gm Dm D# F
        Gm Dm D# D# F
        F A# A#-F

Gm         Dm    D#         A# F
aku ning kene.. nresnani sliramu..
Gm          Dm   D#      A#   F
nanging akhire.. ora iso bersatu..
Gm             Dm
mbiyen wis ngerti..
D#          A#     F
tresnomu ra mung siji..
Gm           Dm
pengen tak lali..
D#         C         F
nanging atiku ra iso ngerteni..

     D#      F
ra kuat.. atiku..
    A#                      D#
wis nyobo ngupoyo dinggo sliramu..
 Cm                 F
aku ning kene.. ngerti sliramu
          A#
tresnomu udu.. aku..

(Chorus)
           D#          F
mbiyen aku nresnani.. sliramu..
 Dm                   Gm  G
njanjeni.. kabeh nggo awakmu..
            Cm            F
nanging wis raiso, rosoku wis lungo
          A#     A#7
ninggalke cerito..

           D#                 F
aku kudu sabar.. aku kudu ngerti..
          Dm              Gm
kowe ning ati ra iso tak apusi..
          Cm              F
mbiyene kowe.. ono ning kene..
             A#
uwes.. tak lilake..

(Int.) D# F Dm Gm
       D# F A#

     D#      F
ra kuat.. atiku..
    A#                      D#
wis nyobo ngupoyo dinggo sliramu..
 Cm                 F
aku ning kene.. ngerti sliramu
          A#
tresnomu udu.. aku..

(Chorus)
           D#          F
mbiyen aku nresnani.. sliramu..
 Dm                   Gm  G
njanjeni.. kabeh nggo awakmu..
            Cm            F
nanging wis raiso, rosoku wis lungo
          A#     A#7
ninggalke cerito..

           D#                 F
aku kudu sabar.. aku kudu ngerti..
          Dm              Gm
kowe ning ati ra iso tak apusi..
          Cm              F
mbiyene kowe.. ono ning kene..
             A#
uwes.. tak lilake..
Lihat Semua :

OM Wawes

Chord Kunci Gitar lainnya: