Kunci Gitar Om Wawes - Sabaro Sedelo (feat. Pendhoza)



(Intro) F  G  Dm E Am
        F  G  Dm E Am

C                   F
wis tak lilakke awakku..
  Dm                 G
lungo mergo kewajibanku..
   Em                      Am
ra tau nyanding kuwi wis biasa..
           F         Dm        G
sing tak pengen kowe tetep setia..

 C                   F
ojo senengmu salah paham..
    Dm                  G
yen aku durung ngekei kabar..
  Em                  Am
kabeh iki butuh perjuangan tenan
       F       G       C
njogo ati.. mergo keadaan..

  Am           Em
wingi ngucap kangen
         F         C
lewat telfon karo aku
  Am          Em
bakal nunggu aku
          F         C
senajan suwene lungaku
 Am        Em
usapen eluhmu
            F        C
sing nggawe kowe ra ayu
 Dm                        G
aku mesti bali.. dinggo sliramu.. hoo..

(Chorus)
      F                     G
selawase kowe tetep ning atiku..
         Em                     Am
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         F
mung iso nyawang fotomu
           G
nggo tombo kangen atiku

        F                  G
sak tenane.. ati iki ora lilo
         Em                    Am
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           F
ninggalke sliramu lungo
          G               C
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Int.) F  G  Em  Am  F  G

(Rapp)
       Am                      F
sing sabar nadyan ngeten ra barengan
         C                     G
tresno kuwi pancen butuh penjuangan
        Am                  F
eling dalan ojo nganti kelentrang
              C               G
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan
        Am                       F
setio kuwi pancen angel le nglakoni
         C                  G
aku percoyo kowe iso njogo ati
          Am                   F
senajan kangen aku pamit ora bali
         C                         G
nanging aku yo mung kowe sing nduweni..

(Chorus)
      F                     G
selawase kowe tetep ning atiku..
         Em                     Am
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         F
mung iso nyawang fotomu
           G
nggo tombo kangen atiku

        F                  G
sak tenane.. ati iki ora lilo
         Em                    Am
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           F
ninggalke sliramu lungo
          G               C
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

      F                     G
selawase kowe tetep ning atiku..
         Em                     Am
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         F
mung iso nyawang fotomu
           G
nggo tombo kangen atiku

        F                G
sak tenane.. ati iki ora lilo
         Em                  Am
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           F
ninggalke sliramu lungo
          G               C
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Outro) F-F C-C



Om Wawes - Sabaro Sedelo (feat. Pendhoza)

(Intro) D  E  Bm C# F#m
        D  E  Bm C# F#m

A                   D
wis tak lilakke awakku..
  Bm                 E
lungo mergo kewajibanku..
   C#m                     F#m
ra tau nyanding kuwi wis biasa..
           D         Bm        E
sing tak pengen kowe tetep setia..

 A                   D
ojo senengmu salah paham..
    Bm                  E
yen aku durung ngekei kabar..
  C#m                 F#m
kabeh iki butuh perjuangan tenan
       D       E       A
njogo ati.. mergo keadaan..

  F#m          C#m
wingi ngucap kangen
         D         A
lewat telfon karo aku
  F#m         C#m
bakal nunggu aku
          D         A
senajan suwene lungaku
 F#m       C#m
usapen eluhmu
            D        A
sing nggawe kowe ra ayu
 Bm                        E
aku mesti bali.. dinggo sliramu.. hoo..

(Chorus)
      D                     E
selawase kowe tetep ning atiku..
         C#m                    F#m
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         D
mung iso nyawang fotomu
           E
nggo tombo kangen atiku

        D                  E
sak tenane.. ati iki ora lilo
         C#m                   F#m
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           D
ninggalke sliramu lungo
          E               A
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Int.) D  E  C#m  F#m  D  E

(Rapp)
       F#m                     D
sing sabar nadyan ngeten ra barengan
         A                     E
tresno kuwi pancen butuh penjuangan
        F#m                 D
eling dalan ojo nganti kelentrang
              A               E
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan
        F#m                      D
setio kuwi pancen angel le nglakoni
         A                  E
aku percoyo kowe iso njogo ati
          F#m                  D
senajan kangen aku pamit ora bali
         A                         E
nanging aku yo mung kowe sing nduweni..

(Chorus)
      D                     E
selawase kowe tetep ning atiku..
         C#m                    F#m
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         D
mung iso nyawang fotomu
           E
nggo tombo kangen atiku

        D                  E
sak tenane.. ati iki ora lilo
         C#m                   F#m
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           D
ninggalke sliramu lungo
          E               A
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

      D                     E
selawase kowe tetep ning atiku..
         C#m                    F#m
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         D
mung iso nyawang fotomu
           E
nggo tombo kangen atiku

        D                E
sak tenane.. ati iki ora lilo
         C#m                 F#m
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           D
ninggalke sliramu lungo
          E               A
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Outro) D-D A-A
Lihat Semua :

OM Wawes

Chord Kunci Gitar lainnya: