Kunci Gitar Om Wawes - Bedo Agomo



Capo di fret 3

(Intro) F G C -C#m Dm..
        F G C  G..

    C                F
bukane.. aku.. ora gelem bertahan..
      Dm     G            C            -Bm
sejatine.. roso iki seh pengen berjuang..
  Am       Em          F       C
nanging.. ati iki ora iso diapusi..
       Dm       G         C
rosoku iseh.. podo koyo wingi..

       C  
ning dongaku mesti..
          F
mesti tak sebut jenengmu..
       Dm          G
aku nyuwun karo Gusti supoyo
 C           -Bm
iso dadi siji..
  Am         Em           F           C
namun kenyataan.. harapan tinggal kenangan..
       Dm
ngapurane aku ora iso..
          F         G        C   C7
koyo sing dikarepke wong tuwomu..

(Chorus)
            F         G       Em
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
Am        Dm           G       C
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
          F               G            Em
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
Am             Dm         G      C
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

(Int.) Am  Em  F G C

 C                  F
aku.. ngerti.. iki udu penjalukmu..
       Dm        G           C
senadyane awak dewe iki ora iso dadi siji..
      Am           Em
cukup tinggal kenangan..
        F        C
mergo bedo keyakinan..
     Dm                G           C   C7
ora iso mlaku tanpo restu wong tuwomu..

(Chorus)
            F         G       Em
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
Am        Dm           G       C
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
          F               G            Em
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
Am             Dm         G      C
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

            F         G       Em
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
Am        Dm           G       C
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
          F               G            Em
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
Am             Dm         G      C
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..



Om Wawes - Bedo Agomo

(Intro) G# A# D# -Em Fm..
        G# A# D#  A#..

    D#               G#
bukane.. aku.. ora gelem bertahan..
      Fm     A#           D#           -Dm
sejatine.. roso iki seh pengen berjuang..
  Cm       Gm          G#      D#
nanging.. ati iki ora iso diapusi..
       Fm       A#        D#
rosoku iseh.. podo koyo wingi..

       D# 
ning dongaku mesti..
          G#
mesti tak sebut jenengmu..
       Fm          A#
aku nyuwun karo Gusti supoyo
 D#          -Dm
iso dadi siji..
  Cm         Gm           G#          D#
namun kenyataan.. harapan tinggal kenangan..
       Fm
ngapurane aku ora iso..
          G#        A#       D#  D#7
koyo sing dikarepke wong tuwomu..

(Chorus)
            G#        A#      Gm
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
Cm        Fm           A#      D#
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
          G#              A#           Gm
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
Cm             Fm         A#     D#
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

(Int.) Cm  Gm  G# A# D#

 D#                 G#
aku.. ngerti.. iki udu penjalukmu..
       Fm        A#          D#
senadyane awak dewe iki ora iso dadi siji..
      Cm           Gm
cukup tinggal kenangan..
        G#       D#
mergo bedo keyakinan..
     Fm                A#          D#  D#7
ora iso mlaku tanpo restu wong tuwomu..

(Chorus)
            G#        A#      Gm
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
Cm        Fm           A#      D#
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
          G#              A#           Gm
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
Cm             Fm         A#     D#
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

            G#        A#      Gm
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
Cm        Fm           A#      D#
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
          G#              A#           Gm
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
Cm             Fm         A#     D#
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..
Lihat Semua :

OM Wawes

Chord Kunci Gitar lainnya: