Kunci Gitar OmWawes - Terlantar Chord



(Intro) C D G..

  G
bingung arep crito..
    Em
cerito seko ngendi..
      C             D           G
dalan uripku bedo karo wong liyane..
 E                       Am
ora iso disanding wong tuo..
         D                       G
durung tau ngerti rasane digemateni..

        G
pancen iki wes dalanku..
       Em
orasah digawe ngelu..
      C                 D         G
saben menungso nduwe crito bedo-bedo..
 E                          Am
ono sing disepelekke wong liyo..
      D                            G
karo isih ono ora disanding wong tuo..

(Chorus)
  C          D        Bm
tulung.. ngerteni awakku..
E               Am
 seko buah cintamu..
          D
mergo tresno sewengimu..

  C           D                 Bm
tulung.. piye rasane kowe dadi aku..
E                 Am
 turuku mesti kelingan..
       D             G
fotomu sing.. dadi kenangan..

(Int.) C Bm Am G
       C Bm -E Am D..

        G
pancen iki wes dalanku..
       Em
orasah digawe ngelu..
      C                 D         G
saben menungso nduwe crito bedo-bedo..
 E                          Am
ono sing disepelekke wong liyo..
      D                            G
karo isih ono ora disanding wong tuo..

(Chorus)
  C          D        Bm
tulung.. ngerteni awakku..
E               Am
 seko buah cintamu..
          D
mergo tresno sewengimu..

  C           D                 Bm
tulung.. piye rasane kowe dadi aku..
E                 Am
 turuku mesti kelingan..
       D             G
fotomu sing.. dadi kenangan..
G
ho.. oooo..

  C          D        Bm
tulung.. ngerteni awakku..
E               Am
 seko buah cintamu..
          D
mergo tresno sewengimu..

  C           D                 Bm
tulung.. piye rasane kowe dadi aku..
E                 Am
 turuku mesti kelingan..
       D             G
fotomu sing.. dadi kenangan..

Chord OmWawes - Terlantar

Lihat Semua :