Kunci Gitar Om Wawes - Aku Sing Mundur



Capo di fret 3

(Intro) C D Em..
        
 C            D
aku.. uwes kroso..
       G                         Em
omonganmu tak rasakke wis ra tresno
  C             D            Em
kowe.. ra rumongso.. tak tresnani..

   C          D
kleru.. kudu aku..
      G                       Em
kabeh perkoro kuwi mesti salahku..
    C            D          Em
tresno..mu ra nyoto.. aku lungo..

(Intro) C D Bm Em
        C D G

(Chorus)
    Am                 D
tak akoni aku tresno kowe..
          G                   Em
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
  Am                    D
sadaro kabeh urip menungso..
         G
ra sempurno..

    Am                        D
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
         G                     Em
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 Am
aku tak sing mundur..
  D             G   D
hubungane uwes ajur..

(Int.) C D Em E
       C D Em

(Chorus)
    Am                 D
tak akoni aku tresno kowe..
          G                   Em
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
  Am                    D
sadaro kabeh urip menungso..
         G
ra sempurno..

    Am                        D
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
         G               -D/F# Em
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 Am
aku tak sing mundur..
  D             G   D
hubungane uwes ajur..

    Am                 D
tak akoni aku tresno kowe..
          G                   Em
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
  Am                    D
sadaro kabeh urip menungso..
         G
ra sempurno..

    Am                        D
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
         G                     Em
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 Am
aku tak sing mundur..
  D             G
hubungane uwes ajur..



Om Wawes - Aku Sing Mundur

(Intro) D# F Gm..
        
 D#           F
aku.. uwes kroso..
       A#                        Gm
omonganmu tak rasakke wis ra tresno
  D#            F            Gm
kowe.. ra rumongso.. tak tresnani..

   D#         F
kleru.. kudu aku..
      A#                      Gm
kabeh perkoro kuwi mesti salahku..
    D#           F          Gm
tresno..mu ra nyoto.. aku lungo..

(Intro) D# F Dm Gm
        D# F A#

(Chorus)
    Cm                 F
tak akoni aku tresno kowe..
          A#                  Gm
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
  Cm                    F
sadaro kabeh urip menungso..
         A#
ra sempurno..

    Cm                        F
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
         A#                    Gm
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 Cm
aku tak sing mundur..
  F             A#  F
hubungane uwes ajur..

(Int.) D# F Gm G
       D# F Gm

(Chorus)
    Cm                 F
tak akoni aku tresno kowe..
          A#                  Gm
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
  Cm                    F
sadaro kabeh urip menungso..
         A#
ra sempurno..

    Cm                        F
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
         A#              -F/A  Gm
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 Cm
aku tak sing mundur..
  F             A#  F
hubungane uwes ajur..

    Cm                 F
tak akoni aku tresno kowe..
          A#                  Gm
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
  Cm                    F
sadaro kabeh urip menungso..
         A#
ra sempurno..

    Cm                        F
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
         A#                    Gm
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 Cm
aku tak sing mundur..
  F             A#
hubungane uwes ajur..
Lihat Semua :

OM Wawes

Chord Kunci Gitar lainnya: