Kunci Gitar OmWawes feat. Nufi Wardhana - Ilang Roso



(Intro) C...
        F G E Am
        Dm G C Dm Em G-G C

                    Dm
mbiyen tresnaku setengah mati..
G                  C
 tak patri neng atiku iki
A                    Dm
 cahyamu seng paling tak tresnani
               G
ninggalke loro neng ati,
            C
kowe mblenjani janji..

     F        G
ra butuh welasmu..
     Em        Am
ra butuh tangismu..
     Dm            G          C
aku iso nggawe.. kowe luwih loro..

(Chorus)
   F        G      Em        A
rontok ati iki.. nibani batinku..
 Dm            G          C
ilang roso ninggalke tatu neng atiku..
  F      G       Em          A
loro ati iki.. kelingan janjimu..
       Dm                G
rosoku wes lali.. rosoku wes mati.. yah..

(Int.) Am  Em  F G C
       F G E Am
       Dm G C Dm Em G-G C..

                      Dm
mbiyen bener tak jogo atiku..
G                   C
 mbiyen bener tak jogo tresnaku..
A              Dm
 aku percoyo marang sliramu..
             G
nepati janji setiamu
           C
ora ninggalke aku ..

     F        G
ra butuh welasmu..
     Em        Am
ra butuh tangismu..
     Dm            G          C
aku iso nggawe.. kowe luwih loro..

(Chorus)
   F        G      Em        A
rontok ati iki.. nibani batinku..
 Dm            G          C
ilang roso ninggalke tatu neng atiku..
  F      G       Em          A
loro ati iki.. kelingan janjimu..
       Dm                G
rosoku wes lali.. rosoku wes mati..

  F            G
sayang.. jika aku masih ada
         C
di dalam hatimu..
A                       Dm
 tak mungkin ku kembali padamu..
G                 C  C7
 relakan kepergianku..

  F              G
sayang.. maafkan aku jika pernah
      C
lukai hatimu..
A                       Dm
 tak mungkin ku kembali padamu..
G                   C
 ikhlaskan kepergianku.. (ho..)

     F        G
ra butuh welasmu..
     Em        Am
ra butuh tangismu..
     Dm            G          C
aku iso nggawe.. kowe luwih loro..

(Chorus)
   F        G      Em        A
rontok ati iki.. nibani batinku..
 Dm            G          C
ilang roso ninggalke tatu neng atiku..
  F      G       Em          A
loro ati iki.. kelingan janjimu..
     Dm            G          C
aku iso nggawe.. kowe luwih loro..
A     Dm            G          C
 aku iso nggawe.. kowe luwih loro..
A     Dm        G              C Dm Em G-G C
 aku iso nggawe.. kowe luwih loro..
Lihat Semua :

OM Wawes

Chord Kunci Gitar lainnya: