Kunci Gitar OM Wawes - Tetep Neng Ati


AutoScroll  

Capo di fret 5

(Intro) C Em Am A
        Dm  G
        C Em Dm G..

  C     Em     Am   A
Banyu tibo.. seko langit
     Dm                 G
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
     Em      Am
Sing neng atiku..
         Dm
ra bakal iso ilang..
         G             C
senadyan kowe nglarani aku..

Em             Am
 Sak tenane atiku loro..
A         Dm
nanging gede tresno iki
  G
luweh seko cidro

     Em         A
Janjimu.. neng aku
          Dm
wes tak rasakke wae
  G                C
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
 F   G            Em
Aku iseh tresno kowe
         Am         Dm
nganti tekan esok kapan
     G             C
sliramu tetep neng atiku

    F      G
Senadyan kowe
     Em               Am
ora iso dadi sing tak karepke
       Dm         G           C
nganti mati, kowe tetep neng ati..
  G
uuu..

(Interlude) C Em Am A Dm G
            Em F Dm G C

C    Em       Am
 Aku tansah kelingan
   A          F
janjimu neng aku.. ra bakal..
  G                   Em
lungo ninggal crito loro..
          Am
Tapi nyatane..
  A       Dm
kowe ora iso njogo roso iki
    G                   C
nganti pungkasane.. urepku..

Em             Am
 Sak tenane atiku loro..
          Dm
nanging gede tresno iki
  G
luweh seko cidro

     Em         A
Janjimu.. neng aku
          Dm
wes tak rasakke wae
  G                C
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
 F   G            Em
Aku iseh tresno kowe
         Am         Dm
nganti tekan esok kapan
     G             C
sliramu tetep neng atiku

    F      G
Senadyan kowe
     Em               Am
ora iso dadi sing tak karepke
       Dm         G           C
nganti mati, kowe tetep neng ati..

 F   G            Em
Aku iseh tresno kowe
         Am         Dm
nganti tekan esok kapan
     G             C
sliramu tetep neng atiku

    F      G
Senadyan kowe
     Em               Am
ora iso dadi sing tak karepke
       Dm         G           C
nganti mati, kowe tetep neng ati..
   G
wooo..o..

(Outro) F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C..



Om Wawes - Tetep Neng Ati

(Intro) F Am Dm D
        Gm  C
        F Am Gm C..

  F     Am     Dm   D
Banyu tibo.. seko langit
     Gm                 C
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
     Am      Dm
Sing neng atiku..
         Gm
ra bakal iso ilang..
         C             F
senadyan kowe nglarani aku..

Am             Dm
 Sak tenane atiku loro..
D         Gm
nanging gede tresno iki
  C
luweh seko cidro

     Am         D
Janjimu.. neng aku
          Gm
wes tak rasakke wae
  C                F
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
 Bb  C            Am
Aku iseh tresno kowe
         Dm         Gm
nganti tekan esok kapan
     C             F
sliramu tetep neng atiku

    Bb     C
Senadyan kowe
     Am               Dm
ora iso dadi sing tak karepke
       Gm         C           F
nganti mati, kowe tetep neng ati..
  C
uuu..

(Interlude) F Am Dm D Gm C
            Am Bb Gm C F

F    Am       Dm
 Aku tansah kelingan
   D          Bb
janjimu neng aku.. ra bakal..
  C                   Am
lungo ninggal crito loro..
          Dm
Tapi nyatane..
  D       Gm
kowe ora iso njogo roso iki
    C                   F
nganti pungkasane.. urepku..

Am             Dm
 Sak tenane atiku loro..
          Gm
nanging gede tresno iki
  C
luweh seko cidro

     Am         D
Janjimu.. neng aku
          Gm
wes tak rasakke wae
  C                F
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
 Bb  C            Am
Aku iseh tresno kowe
         Dm         Gm
nganti tekan esok kapan
     C             F
sliramu tetep neng atiku

    Bb     C
Senadyan kowe
     Am               Dm
ora iso dadi sing tak karepke
       Gm         C           F
nganti mati, kowe tetep neng ati..

 Bb  C            Am
Aku iseh tresno kowe
         Dm         Gm
nganti tekan esok kapan
     C             F
sliramu tetep neng atiku

    Bb     C
Senadyan kowe
     Am               Dm
ora iso dadi sing tak karepke
       Gm         C           F
nganti mati, kowe tetep neng ati..
   C
wooo..o..

(Outro) Bb C Am Dm Gm C F
        Bb C Am Dm Gm C F..
Lihat semua chord OM Wawes
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: