Kunci Gitar OmWawes - Aku Wis Trimo



(Intro) C  Gm C F  G# G C..

    C
tresnoku ra ngerti wektu
   G             E            Am
suryo ngilang genti wulan aku kleru..
   Gm        A                 Dm
ngedemke ati sing tuwuh mring sliramu..
 Fm
aku pancen kleru ..

    C
tresnoku ra ngerti wektu
   G             E            Am
nyawang potretmu tresnoku ora layu..
 Gm          A           Dm
ora luntur kelindes lancipe wektu..
Fm
pancen salahku.. pancen salahku..

(Chorus)
  C
raiso tak peksake..
  Gm            C
roso tak pendem dewe
         F
ra bakal tak sampeke
        G#         G
kahanan ora sak mestine..

   C
njero batin iki loro
 Gm             C          F
akeh sing urung iso tak ungkapke..
   G#           G      (C)
nyawang sliramu aku wes trimo..

(Int.) C  Gm C F  G# G C..

(Chorus)
  C
raiso tak peksake..
  Gm            C
roso tak pendem dewe
         F
ra bakal tak sampeke
        G#         G
kahanan ora sak mestine..

   C
njero batin iki loro
 Gm             C          F
akeh sing urung iso tak ungkapke..
   G#           G       C
nyawang sliramu aku wes trimo..
Lihat Semua :

OM Wawes

Chord Kunci Gitar lainnya: