Kunci Gitar Shinta Gisul - Loss Sak Bahagiamu



Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am Dm  G..
        F G Em Am F G C..

   C         G          Am        G
mbien.. kowe teko.. nggowo tresno..
  Dm            C           Dm    G
kowe pisan seng lungo.. ninggal loro..
   C        G              Am      G
mbien.. wes janji.. ra nggae cidro..
      F        G            C
tibak'e kuwi kabeh mung sebates ukoro..

F         G            Em         Am
aku mung iso nrimo yen iki wes takdire
      Dm             G          C
ora popo.. mending kowe lungo wae..
F         G            Em        Am
aku mung iso nrimo yen iki wes dalane
      Dm                    G
ora popo.. aku tak golek liane..

(Chorus)
F             G
sayangmu neng aku..
        Em         Am
mek pas kowe butuh aku..
    Dm
ninggalne awakmu..
     G
aku ora miker jeru..
F             G
tresnomu neng aku..
        Em         Am
mek pas kowe butuh aku..
   F        G           C
saiki.. aku los sak bahagiamu..

(Int.) Am... Am...

   C        G              Am      G
mbien.. wes janji.. ra nggae cidro..
      F        G            C
tibak'e kuwi kabeh mung sebates ukoro..

F         G            Em         Am
aku mung iso nrimo yen iki wes takdire
      Dm             G          C
ora popo.. mending kowe lungo wae..
F         G            Em        Am
aku mung iso nrimo yen iki wes dalane
      Dm                    G
ora popo.. aku tak golek liane..

(Chorus)
F             G
sayangmu neng aku..
        Em         Am
mek pas kowe butuh aku..
    Dm
ninggalne awakmu..
     G
aku ora miker jeru..
F             G
tresnomu neng aku..
        Em         Am
mek pas kowe butuh aku..
   F        G           C
saiki.. aku los sak bahagiamu..

F             G
sayangmu neng aku..
        Em         Am
mek pas kowe butuh aku..
    Dm
ninggalne awakmu..
     G
aku ora miker jeru..
F             G
tresnomu neng aku..
        Em         Am
mek pas kowe butuh aku..
   F        G           C
saiki.. aku los sak bahagiamu..
   F   G              F       Fm C
saiki.. aku los sak bahagiamu..



Shinta Gisul - Loss Sak Bahagiamu

(Intro) G A F#m Bm Em  A..
        G A F#m Bm G A D..

   D         A          Bm        A
mbien.. kowe teko.. nggowo tresno..
  Em            D           Em    A
kowe pisan seng lungo.. ninggal loro..
   D        A              Bm      A
mbien.. wes janji.. ra nggae cidro..
      G        A            D
tibak'e kuwi kabeh mung sebates ukoro..

G         A            F#m        Bm
aku mung iso nrimo yen iki wes takdire
      Em             A          D
ora popo.. mending kowe lungo wae..
G         A            F#m       Bm
aku mung iso nrimo yen iki wes dalane
      Em                    A
ora popo.. aku tak golek liane..

(Chorus)
G             A
sayangmu neng aku..
        F#m        Bm
mek pas kowe butuh aku..
    Em
ninggalne awakmu..
     A
aku ora miker jeru..
G             A
tresnomu neng aku..
        F#m        Bm
mek pas kowe butuh aku..
   G        A           D
saiki.. aku los sak bahagiamu..

(Int.) Bm... Bm...

   D        A              Bm      A
mbien.. wes janji.. ra nggae cidro..
      G        A            D
tibak'e kuwi kabeh mung sebates ukoro..

G         A            F#m        Bm
aku mung iso nrimo yen iki wes takdire
      Em             A          D
ora popo.. mending kowe lungo wae..
G         A            F#m       Bm
aku mung iso nrimo yen iki wes dalane
      Em                    A
ora popo.. aku tak golek liane..

(Chorus)
G             A
sayangmu neng aku..
        F#m        Bm
mek pas kowe butuh aku..
    Em
ninggalne awakmu..
     A
aku ora miker jeru..
G             A
tresnomu neng aku..
        F#m        Bm
mek pas kowe butuh aku..
   G        A           D
saiki.. aku los sak bahagiamu..

G             A
sayangmu neng aku..
        F#m        Bm
mek pas kowe butuh aku..
    Em
ninggalne awakmu..
     A
aku ora miker jeru..
G             A
tresnomu neng aku..
        F#m        Bm
mek pas kowe butuh aku..
   G        A           D
saiki.. aku los sak bahagiamu..
   G   A              G       Gm D
saiki.. aku los sak bahagiamu..
Lihat Semua Chord Shinta Gisul
Posted on : by
Related Chords: