Kunci Gitar OmWawes - Kabur Kanginan



Berikut ini adalah chord lagu berjudul Kabur Kanginan yang dinyanyikan oleh OmWawes. Lagu ciptaan Tony Kurniawan tersebut video klipnya telah dirilis pada 3 oktober 2021 channel youtube OMWAWES OFFICIAL.

Capo di fret 2

(Intro) C G/B Am G
        F  Fm G C  G..

    C         G
wis genep setahun..
         Am         Em
anggonmu ninggalke aku..
           F        C
wis nganti lali rasane
         Dm          G
sing jenenge.. loro ati..

  C   G      Am
roso iki.. durung iso 
   Em        F             C
mbukak atiku nggo.. wong liyo..
  Dm              G          C
masih membekas cintaku kepadamu..

         Am          Em
butuh wektu.. nglalekke kowe..
 F                   C       G/B
ora gampang koyo nggoreng tempe
  Am                  Em
roso.. ku sing tok tandur wingi..
 F              Dm            G
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti..

(Chorus)
             C         G          Am
rosoku wis ilang.. wis kabur kanginan..
  A        Dm       A
roso iki loro.. krungu kabar..
  G
kowe nggo gentenan..

        Em            Am
neng atiku.. iseh ono jenengmu..
 Em           Am
ora bakal dipangan wektu..
  F                         G
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
       (Am)
dodolan tresno..

(Int.) Am  Em  F Dm C..
       Am  Em  F Dm G..

        C            G
lintang lintang rembulan..
           Am        Em
sing bakal dadi seksine..
      F             C
perjuanganku nggo kowe..
          Dm          G
dinggo mangan mbendinane..

 C   G      Am
ati iki.. durung iso 
   Em       F       C
nrimo kowe adol tresno..
  Dm               G            C
masih membekas kenanganku denganmu..

         Am          Em
butuh wektu.. nglalekke kowe..
 F                   C       G/B
ora gampang koyo nggoreng tempe
  Am                  Em
roso.. ku sing tok tandur wingi..
 F              Dm            G
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti..

(Chorus)
             C         G          Am
rosoku wis ilang.. wis kabur kanginan..
  A        Dm       A
roso iki loro.. krungu kabar..
  G
kowe nggo gentenan..

        Em            Am
neng atiku.. iseh ono jenengmu..
 Em           Am
ora bakal dipangan wektu..
  Dm                        G
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..

             C         G          Am
rosoku wis ilang.. wis kabur kanginan..
  A        Dm       A
roso iki loro.. krungu kabar..
  G
kowe nggo gentenan..

        Em            Am
neng atiku.. iseh ono jenengmu..
 Em           Am
ora bakal dipangan wektu..
  Dm                        G
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..

        C      Am
dodolan tresno..
  F                         G
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
                 C
ning pinggir segoro..



Chord OmWawes - Kabur Kanginan

(Intro) D A/C# Bm A
        G  Gm A D  A..

    D         A
wis genep setahun..
         Bm         F#m
anggonmu ninggalke aku..
           G        D
wis nganti lali rasane
         Em          A
sing jenenge.. loro ati..

  D   A      Bm
roso iki.. durung iso 
   F#m       G             D
mbukak atiku nggo.. wong liyo..
  Em              A          D
masih membekas cintaku kepadamu..

         Bm          F#m
butuh wektu.. nglalekke kowe..
 G                   D       A/C#
ora gampang koyo nggoreng tempe
  Bm                  F#m
roso.. ku sing tok tandur wingi..
 G              Em            A
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti..

(Chorus)
             D         A          Bm
rosoku wis ilang.. wis kabur kanginan..
  B        Em       B
roso iki loro.. krungu kabar..
  A
kowe nggo gentenan..

        F#m           Bm
neng atiku.. iseh ono jenengmu..
 F#m          Bm
ora bakal dipangan wektu..
  G                         A
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
       (Bm)
dodolan tresno..

(Int.) Bm  F#m  G Em D..
       Bm  F#m  G Em A..

        D            A
lintang lintang rembulan..
           Bm        F#m
sing bakal dadi seksine..
      G             D
perjuanganku nggo kowe..
          Em          A
dinggo mangan mbendinane..

 D   A      Bm
ati iki.. durung iso 
   F#m      G       D
nrimo kowe adol tresno..
  Em               A            D
masih membekas kenanganku denganmu..

         Bm          F#m
butuh wektu.. nglalekke kowe..
 G                   D       A/C#
ora gampang koyo nggoreng tempe
  Bm                  F#m
roso.. ku sing tok tandur wingi..
 G              Em            A
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti..

(Chorus)
             D         A          Bm
rosoku wis ilang.. wis kabur kanginan..
  B        Em       B
roso iki loro.. krungu kabar..
  A
kowe nggo gentenan..

        F#m           Bm
neng atiku.. iseh ono jenengmu..
 F#m          Bm
ora bakal dipangan wektu..
  Em                        A
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..

             D         A          Bm
rosoku wis ilang.. wis kabur kanginan..
  B        Em       B
roso iki loro.. krungu kabar..
  A
kowe nggo gentenan..

        F#m           Bm
neng atiku.. iseh ono jenengmu..
 F#m          Bm
ora bakal dipangan wektu..
  Em                        A
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..

        D      Bm
dodolan tresno..
  G                         A
bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
                 D
ning pinggir segoro..

Chord OM Wawes

Chord OmWawes - Kabur Kanginan

Lihat Semua :