Kunci Gitar Esa Risty - Tresno Sudro



(Intro) E
        Am C Am
        Dm Am Dm E..

                   Am
abote wong nandang tresno..
        C                 Am
tak belani.. nganti tekan pati..
                     Am
tresnaku mung kanggo siro..
       C                Am
kusumo bagus sing merak ati..

Dm               Am
 awan bengi.. ra biso lali..
Dm               Am
 tansah eling.. esemmu..
Dm                  Am
 nganti kapan.. aku ra ngerti..
Dm                Am    E
 iso nyanding.. sliramu..

                Am
abote dadi wong sudro..
       C                Am
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    Am
wong tuwo ngumbar sujono..
          C                Am
tansah ngiro.. aku wong durjono..

Dm                   Am
 pancen dalan.. sing tak liwati..
Dm                    Am
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
Dm             Am
 paribasan.. turu klesetan..
 F                     E
uripku tansah cedak pacoban..

(Chorus)
       Am          A         Dm
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    E                  Am     E
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Am          A            Dm
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       E                Am
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

Dm          Am
 duh Gusti.. sing tak puji..
E           F E   F   E  C   Bm Am
paringono.. dalan kanggo tresnoku..

(Int.) Am C Am..
       Am C Am..
       Dm Am F E..

                Am
abote dadi wong sudro..
       C                Am
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    Am
wong tuwo ngumbar sujono..
          C                Am
tansah ngiro.. aku wong durjono..

Dm                   Am
 pancen dalan.. sing tak liwati..
Dm                    Am
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
Dm             Am
 paribasan.. turu klesetan..
 F                    E
uripku tansah cedak pacoban..

(Chorus)
       Am          A         Dm
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    E                  Am     E
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Am          A            Dm
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       E                   Am   E
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

       Am          A         Dm
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    E                  Am     E
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Am          A            Dm
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       E                Am
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

Dm           Am
 duh Gusti.. sing tak puji..
E           F E     E            Am
paringono.. dalan.. kanggo tresnoku..

(Outro) Dm Bb Am



Esa Risty - Tresno Sudro

(Intro) B
        Em G Em
        Am Em Am B..

                   Em
abote wong nandang tresno..
        G                 Em
tak belani.. nganti tekan pati..
                     Em
tresnaku mung kanggo siro..
       G                Em
kusumo bagus sing merak ati..

Am               Em
 awan bengi.. ra biso lali..
Am               Em
 tansah eling.. esemmu..
Am                  Em
 nganti kapan.. aku ra ngerti..
Am                Em    B
 iso nyanding.. sliramu..

                Em
abote dadi wong sudro..
       G                Em
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    Em
wong tuwo ngumbar sujono..
          G                Em
tansah ngiro.. aku wong durjono..

Am                   Em
 pancen dalan.. sing tak liwati..
Am                    Em
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
Am             Em
 paribasan.. turu klesetan..
 C                     B
uripku tansah cedak pacoban..

(Chorus)
       Em          E         Am
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    B                  Em     B
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Em          E            Am
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       B                Em
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

Am          Em
 duh Gusti.. sing tak puji..
B           C B   C   B  G   F#m Em
paringono.. dalan kanggo tresno--ku..

(Int.) Em G Em..
       Em G Em..
       Am Em C B..

                Em
abote dadi wong sudro..
       G                Em
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    Em
wong tuwo ngumbar sujono..
          G                Em
tansah ngiro.. aku wong durjono..

Am                   Em
 pancen dalan.. sing tak liwati..
Am                    Em
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
Am             Em
 paribasan.. turu klesetan..
 C                    B
uripku tansah cedak pacoban..

(Chorus)
       Em          E         Am
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    B                  Em     B
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Em          E            Am
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       B                   Em   B
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

       Em          E         Am
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    B                  Em     B
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Em          E            Am
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       B                Em
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

Am           Em
 duh Gusti.. sing tak puji..
B           C B     B            Em
paringono.. dalan.. kanggo tresnoku..
Lihat Semua :

Chord Esa Risty - Tresno Sudro

Chord Kunci Gitar lainnya: