Kunci Gitar Derradru feat. Aftershine - Pujaan Ati



  C                     F
lewat lagu iki tak titipne..
         Dm                      G
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
    Em                 Am
sak isine ndonyo raono liyane..
         Dm                   G
sumpah mati.. tresno tekan saklawase..
       C
saklawase..

    F
sak indahe lintang
         G
sing ono ning langit kae..
  Em                    Am
raono sing iso ngalahke esemmu..
    F
sak akehe kembang
         G
sing ono ning taman kae
  Em                      Am
raono sing iso.. nandingi ayumu..

  F                          G
koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin..
  Em                      Am
rasane mung bingung.. aku tanpomu..
  F                      G
raiso nglalekke kowe mongko mung sedelo..
  Em                 Am
terus gawe atiku iki nelongso..

              F                 G
kowe sing tak sayang tresno tenanan..
              F               G
kowe sing tak gadang dadi pujaan..

(Chorus)
  C                     F
lewat lagu iki tak titipne..
         Dm                      G
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
    Em                 Am
sak isine ndonyo raono liyane..
         Dm                   G
sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

  C                       F
siji sijine wong tak kangeni..
          Dm                   G
yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
  Em                        Am
sabendino pengen terus ning sandingmu..
          Dm               G
yo mung siji.. kowe pujaan hatiku..
           F
pujaan hatiku..

(Int.) G Em Am
       Dm G C..

  F                          G
koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin..
  Em                      Am
rasane mung bingung.. aku tanpomu..
  F                      G
raiso nglalekke kowe mongko mung sedelo..
  Em                 Am
terus gawe atiku iki nelongso..

              F                 G
kowe sing tak sayang tresno tenanan..
              F               G
kowe sing tak gadang dadi pujaan..

(Chorus)
  C                     F
lewat lagu iki tak titipke..
         Dm                      G
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
    Em                 Am
sak isine ndonyo raono liyane..
         Dm                   G
sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

  C                       F
siji sijine wong tak kangeni..
          Dm                   G
yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
  Em                        Am
sabendino pengen terus ning sandingmu..
          Dm               G
yo mung siji.. kowe pujaan hatiku..
           C  A
pujaan hatiku..

(Chorus) (Overtone)
  D                     G
lewat lagu iki tak titipke..
         Em                      A
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
    F#m                Bm
sak isine ndonyo raono liyane..
         Em                   A
sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

  D                       G
siji sijine wong tak kangeni..
          Em                 A
yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
  F#m                       Bm
sabendino pengen terus ning sandingmu..
        Em                 A
yo mung siji.. kowe pujaan hatiku..
           D
pujaan hatiku..



Derradru feat. Aftershine - Pujaan Ati

  G                     C
lewat lagu iki tak titipne..
         Am                      D
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
    Bm                 Em
sak isine ndonyo raono liyane..
         Am                   D
sumpah mati.. tresno tekan saklawase..
       G
saklawase..

    C
sak indahe lintang
         D
sing ono ning langit kae..
  Bm                    Em
raono sing iso ngalahke esemmu..
    C
sak akehe kembang
         D
sing ono ning taman kae
  Bm                      Em
raono sing iso.. nandingi ayumu..

  C                          D
koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin..
  Bm                      Em
rasane mung bingung.. aku tanpomu..
  C                      D
raiso nglalekke kowe mongko mung sedelo..
  Bm                 Em
terus gawe atiku iki nelongso..

              C                 D
kowe sing tak sayang tresno tenanan..
              C               D
kowe sing tak gadang dadi pujaan..

(Chorus)
  G                     C
lewat lagu iki tak titipne..
         Am                      D
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
    Bm                 Em
sak isine ndonyo raono liyane..
         Am                   D
sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

  G                       C
siji sijine wong tak kangeni..
          Am                   D
yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
  Bm                        Em
sabendino pengen terus ning sandingmu..
          Am               D
yo mung siji.. kowe pujaan hatiku..
           C
pujaan hatiku..

(Int.) D Bm Em
       Am D G..

  C                          D
koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin..
  Bm                      Em
rasane mung bingung.. aku tanpomu..
  C                      D
raiso nglalekke kowe mongko mung sedelo..
  Bm                 Em
terus gawe atiku iki nelongso..

              C                 D
kowe sing tak sayang tresno tenanan..
              C               D
kowe sing tak gadang dadi pujaan..

(Chorus)
  G                     C
lewat lagu iki tak titipke..
         Am                      D
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
    Bm                 Em
sak isine ndonyo raono liyane..
         Am                   D
sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

  G                       C
siji sijine wong tak kangeni..
          Am                   D
yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
  Bm                        Em
sabendino pengen terus ning sandingmu..
          Am               D
yo mung siji.. kowe pujaan hatiku..
           G  E
pujaan hatiku..

(Chorus) (Overtone)
  A                     D
lewat lagu iki tak titipke..
         Bm                      E
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
    C#m                F#m
sak isine ndonyo raono liyane..
         Bm                   E
sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

  A                       D
siji sijine wong tak kangeni..
          Bm                 E
yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
  C#m                       F#m
sabendino pengen terus ning sandingmu..
        Bm                 E
yo mung siji.. kowe pujaan hatiku..
           A
pujaan hatiku..

Aftershine

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :