Kunci Gitar Esa Risty - Mbok Anggep Opo Chord



                     F
ning ngarepmu aku ngomong biso..
G                C      -G/B
 wis lungo.. aku rapopo..
Am            Dm
 sejatine aku nangis..
         G                   C
pengenku kowe.. tetep ning kene..

(Reff)
       F               G
tiwas aku ngenteni.. suwe
                   C
nyatane aku mbok liyakne..
G         Am            Dm
kowe ngeliyo.. aku ning kene..
              G
sing ngenteni kowe..
            C
mbok anggep opo..

       F            G
tiwas aku.. mimpi indah
                     C
sok bakale dadi.. ro kowe..
G         Am
dadi karo kowe..
        Dm         G
entukku ngenteni kowe..
        F      G      C
sakit hati.. seumur hidupku..

Dm          G
 oh malah sedih..
Em             Am
 laraku ra ono tambane..
            Dm   G
ngerti kowe bali..
            C
bali karo liyane..

(Int.) F  G  C G Am
       Dm  G  C..

(Reff)
       F               G
tiwas aku ngenteni.. suwe
                   C
nyatane aku mbok liyakne..
G         Am            Dm
kowe ngeliyo.. aku ning kene..
              G
sing ngenteni kowe..
            C
mbok anggep opo..

       F            G
tiwas aku.. mimpi indah
                     C
sok bakale dadi.. ro kowe..
G         Am
dadi karo kowe..
        Dm         G
entukku ngenteni kowe..
        F      G      C
sakit hati.. seumur hidupku..

Dm          G
 oh malah sedih..
Em             Am
 laraku ra ono tambane..
            Dm   G
ngerti kowe bali..
            C
bali karo liyane..
        Dm  G            C..
sakit hati.. seumur hidupku..

Chord Esa Risty - Mbok Anggep Opo

Lihat Semua :