Kunci Gitar Esa Risty - Ninggalne Kowe



Capo di fret 3

(Intro) C -G/B Am -G F Fm

        C
koyo ngene..
  C  G/B     Am
rasane mbok larani atiku
       Dm
soyo suwe.. kowe malah
       G
ra iso ngerti aku..

   Em               Am
po kudu tak jelasne ning awakmu..
    Dm                 G
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                  C   G
ndi sing nglarani aku..

       C       -G/B    Am
kudu piye.. aku ngadepi kahanan iki
        Dm
mikir kowe..
                  G
tansoyo marai nggawe loro ati..

    Em                  Am
tak tutup.. roso tresno sing ning atiku..
      Dm             G
sak mene wae.. aku pengen lungo
              C
mileh dalan liyane..

(Chorus)
      F   G      Em     Am
sepurane aku.. pengen lungo..
          Dm
ninggalne kowe..
     G           C
dewe koyo mbiyen kae..
      F     G
aku lungo dudu..
    Em         Am
mergo wes ra sayang..
        Dm          F
nanging aku lungo..oo..
          G        C
mergo ben kowe iso berubah..

(Int.) C Em Am  Dm  G..
       Em  Am  F G C..

       C                Am
kudu piye.. aku ngadepi kahanan iki
        Dm
mikir kowe..
                  G
tansoyo marai nggawe loro ati..

    Em                  Am
tak tutup.. roso tresno sing ning atiku..
      Dm             G
sak mene wae.. aku pengen lungo
              C
mileh dalan liyane..

(Chorus)
      F   G      Em     Am
sepurane aku.. pengen lungo..
          Dm
ninggalne kowe..
     G           C
dewe koyo mbiyen kae..
      F     G
aku lungo dudu..
    Em         Am
mergo wes ra sayang..
        Dm          F
nanging aku lungo..oo..
          G        C
mergo ben kowe iso berubah..

      F   G      Em     Am
sepurane aku.. pengen lungo..
          Dm
ninggalne kowe..
     G           C
dewe koyo mbiyen kae..
      F     G
aku lungo dudu..
    Em         Am
mergo wes ra sayang..
        Dm          F
nanging aku lungo..oo..
          G        C
mergo ben kowe iso berubah..



Esa Risty - Ninggalne Kowe

(Intro) D# -A#/D Cm -A# G# G#m

        D#
koyo ngene..
  D# A#/D     Cm
rasane mbok larani atiku
       Fm
soyo suwe.. kowe malah
       A#
ra iso ngerti aku..

   Gm               Cm
po kudu tak jelasne ning awakmu..
    Fm                 A#
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                  D#  A#
ndi sing nglarani aku..

       D#      -A#/D    Cm
kudu piye.. aku ngadepi kahanan iki
        Fm
mikir kowe..
                  A#
tansoyo marai nggawe loro ati..

    Gm                  Cm
tak tutup.. roso tresno sing ning atiku..
      Fm             A#
sak mene wae.. aku pengen lungo
              D#
mileh dalan liyane..

(Chorus)
      G#  A#     Gm     Cm
sepurane aku.. pengen lungo..
          Fm
ninggalne kowe..
     A#          D#
dewe koyo mbiyen kae..
      G#    A#
aku lungo dudu..
    Gm         Cm
mergo wes ra sayang..
        Fm          G#
nanging aku lungo..oo..
          A#       D#
mergo ben kowe iso berubah..

(Int.) D# Gm Cm  Fm  A#..
       Gm  Cm  G# A# D#..

       D#               Cm
kudu piye.. aku ngadepi kahanan iki
        Fm
mikir kowe..
                  A#
tansoyo marai nggawe loro ati..

    Gm                  Cm
tak tutup.. roso tresno sing ning atiku..
      Fm             A#
sak mene wae.. aku pengen lungo
              D#
mileh dalan liyane..

(Chorus)
      G#  A#     Gm     Cm
sepurane aku.. pengen lungo..
          Fm
ninggalne kowe..
     A#          D#
dewe koyo mbiyen kae..
      G#    A#
aku lungo dudu..
    Gm         Cm
mergo wes ra sayang..
        Fm          G#
nanging aku lungo..oo..
          A#       D#
mergo ben kowe iso berubah..

      G#  A#     Gm     Cm
sepurane aku.. pengen lungo..
          Fm
ninggalne kowe..
     A#          D#
dewe koyo mbiyen kae..
      G#    A#
aku lungo dudu..
    Gm         Cm
mergo wes ra sayang..
        Fm          G#
nanging aku lungo..oo..
          A#       D#
mergo ben kowe iso berubah..

Chord Esa Risty

Chord Esa Risty - Ninggalne Kowe

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :