Kunci Gitar Esa Risty - Tembang Asmoro



Capo di fret 5

(Intro) Am  Em  F G Am
        Em  F  G Em Am

Am
tembang sing tak tulis..
 Em
amung kanggo kowe..
Dm
nembangake bathin
   E
tansah pingin nyanding..

Am
adem angin wengi..
     Em
sing ngeridu ati..
Dm
soyo ngilengake..
    E                Am
kangmas.. sing tak tresnani..

    Dm
tak suwun kowe..
 Am
njogo roso iki..
  F
tetep siji tresno..
         E
nganti tekaning pati..

(Chorus)
    Am
ra ono wong liyo..
     A           Dm
mung kowe.. sing tak sayang
       Dm
tansah tak jogo..
     G              C      E
siji tresnoku.. ora bakal ilang..

    Am
ra ono wong liyo..
     A      Dm
mung kowe.. gawe tenang..
     Dm
mugo ning kono..
     G              E
jogo tresnomu.. ojo nganti kurang..

(Int.) Am  Em  F G Am  E..

Am
adem angin wengi..
     Em
sing ngeridu ati..
Dm
soyo ngilengake..
    E                Am
kangmas.. sing tak tresnani..

    Dm
tak suwun kowe..
 Am
njogo roso iki..
  F
tetep siji tresno..
         E
nganti tekaning pati..

(Chorus)
    Am
ra ono wong liyo..
     A           Dm
mung kowe.. sing tak sayang
       Dm
tansah tak jogo..
     G              C      E
siji tresnoku.. ora bakal ilang..

    Am
ra ono wong liyo..
     A      Dm
mung kowe.. gawe tenang..
     Dm
mugo ning kono..
     G              E
jogo tresnomu.. ojo nganti kurang..

    Am
ra ono wong liyo..
     A           Dm
mung kowe.. sing tak sayang
       Dm
tansah tak jogo..
     G              C      E
siji tresnoku.. ora bakal ilang..

    Am
ra ono wong liyo..
     A      Dm
mung kowe.. gawe tenang..
     Dm
mugo ning kono..
     G              E             Am
jogo tresnomu.. ojo nganti kurang..



Esa Risty - Tembang Asmoro

(Intro) Dm  Am  Bb C Dm
        Am  Bb  C Am Dm

Dm
tembang sing tak tulis..
 Am
amung kanggo kowe..
Gm
nembangake bathin
   A
tansah pingin nyanding..

Dm
adem angin wengi..
     Am
sing ngeridu ati..
Gm
soyo ngilengake..
    A                Dm
kangmas.. sing tak tresnani..

    Gm
tak suwun kowe..
 Dm
njogo roso iki..
  Bb
tetep siji tresno..
         A
nganti tekaning pati..

(Chorus)
    Dm
ra ono wong liyo..
     D           Gm
mung kowe.. sing tak sayang
       Gm
tansah tak jogo..
     C              F      A
siji tresnoku.. ora bakal ilang..

    Dm
ra ono wong liyo..
     D      Gm
mung kowe.. gawe tenang..
     Gm
mugo ning kono..
     C              A
jogo tresnomu.. ojo nganti kurang..

(Int.) Dm  Am  Bb C Dm  A..

Dm
adem angin wengi..
     Am
sing ngeridu ati..
Gm
soyo ngilengake..
    A                Dm
kangmas.. sing tak tresnani..

    Gm
tak suwun kowe..
 Dm
njogo roso iki..
  Bb
tetep siji tresno..
         A
nganti tekaning pati..

(Chorus)
    Dm
ra ono wong liyo..
     D           Gm
mung kowe.. sing tak sayang
       Gm
tansah tak jogo..
     C              F      A
siji tresnoku.. ora bakal ilang..

    Dm
ra ono wong liyo..
     D      Gm
mung kowe.. gawe tenang..
     Gm
mugo ning kono..
     C              A
jogo tresnomu.. ojo nganti kurang..

    Dm
ra ono wong liyo..
     D           Gm
mung kowe.. sing tak sayang
       Gm
tansah tak jogo..
     C              F      A
siji tresnoku.. ora bakal ilang..

    Dm
ra ono wong liyo..
     D      Gm
mung kowe.. gawe tenang..
     Gm
mugo ning kono..
     C              A             Dm
jogo tresnomu.. ojo nganti kurang..
Lihat Semua :

Esa Risty

Chord Kunci Gitar lainnya: