Kunci Gitar Senengno Atimu - Ilux ID feat. Esa Risty



(Intro) C  F  G  C
        Em  Am  F G C..

   C                 F
Gusti loro ati iki temenan..
   G                      C
snajan iki kabeh takdir Jenengan..
  Em                Am
banyu moto iki.. tondo ngersulo..
  F          G    C
nanging ora iso opo-opo..

  Am                 Em
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       F           G          C  E
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   Am                 Em
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo
           F
nanging njaluk tulung
         G        C
seng tak sayang senengno..

(Chorus)
                 Dm             G
mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
            C    G/B      Am
urip dewe-dewe.. raiso bersatu..
             Dm                    G
uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
            C
senengno atimu..

(Int.) Dm  G  C G/B Am
       Dm  G  C  G

   C                 F
Gusti loro ati iki temenan..
   G                      C
snajan iki kabeh takdir Jenengan..
  Em                Am
banyu moto iki.. tondo ngersulo..
  F          G    C
nanging ora iso opo-opo..

  Am                 Em
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       F           G          C  E
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   Am                 Em
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo
           F
nanging njaluk tulung
         G        C
seng tak sayang senengno..

(Chorus)
                 Dm             G
mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
            C    G/B      Am
urip dewe-dewe.. raiso bersatu..
             Dm                    G
uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
            C
senengno atimu..

  Am                 Em
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       F           G          C  E
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   Am                 Em
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo..
           F
nanging njaluk tulung
         G        C
seng tak sayang senengno..

(Chorus)
                 Dm             G
mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
            C    G/B      Am
urip dewe-dewe.. raiso bersatu..
             Dm                    G
uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
            C
senengno atimu..
             Dm                    G
uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
            C
senengno atimu..



Senengno Atimu - Ilux ID feat. Esa Risty

(Intro) A  D  E  A
        C#m  F#m  D E A..

   A                 D
Gusti loro ati iki temenan..
    E                       A
senajan iki kabeh takdir njenengan..
  C#m               F#m
banyu moto iki.. tondo ngersulo..
  D          E     A
nanging ora iso opo-opo..

  F#m                C#m
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       D           E          A  C#
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   F#m                C#m
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo..
           D
nanging njaluk tulung
         E        A
sing tak sayang senengno..

(Chorus)
                 Bm             E
mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
            A    E/G#      F#m
urip dewe-dewe.. ra iso bersatu..
             Bm                    E
uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
            A
senengno atimu..

(Int.) Bm  E  A E/G# F#m
       Bm  E  A  E

   A                 D
Gusti loro ati iki temenan..
    E                       A
senajan iki kabeh takdir njenengan..
  C#m               F#m
banyu moto iki.. tondo ngersulo..
  D          E     A
nanging ora iso opo-opo..

  F#m                C#m
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       D           E          A  C#
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   F#m                C#m
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo..
           D
nanging njaluk tulung
         E        A
sing tak sayang senengno..

(Chorus)
                 Bm             E
mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
            A    E/G#      F#m
urip dewe-dewe.. ra iso bersatu..
             Bm                    E
uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
            A
senengno atimu..

  F#m                C#m
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       D           E          A  C#
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   F#m                C#m
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo..
           D
nanging njaluk tulung
         E        A
sing tak sayang senengno..

(Chorus)
                 Bm             E
mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
            A    E/G#      F#m
urip dewe-dewe.. ra iso bersatu..
             Bm                    E
uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
            A
senengno atimu..
             Bm                    E
uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
            A
senengno atimu..

Esa Risty

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :