Kunci Gitar Esa Risty - Ngelali



(Intro) Am  G  F G Am..
        Am  G  F G Am..

Am          G
bengi iki.. isun ngengeti..
F                   Am
ngengeti riko hang wis ngelali..
Am           G
sun pageri.. lan sun rumati..
F                   Am
dung wis mekar riko ngelali..

(Intro) Am  G  F G Am..

Am          G
bengi iki.. isun ngengeti..
F                   Am
ngengeti riko hang wis ngelali..
Am           G
sun pageri.. lan sun rumati..
F                 Am
dung wis mekar riko ngelali..

(Chorus)
       Am
mung gitar iki hang dadi saksi
     G
urip bebarengan selawase..
     Dm
ulan lan lintang nong duwuran
         Am
podo ngajaki gendingan..

    Am
tetesan banyu moto sun iki
  G
kadung sun ngenget-ngengeti..
       Dm
duh Gusti nopo ndiko
              Am
nggawe urip isun gedigi..

Dm        Am
isun wis sing percoyo..
F            E
ambi omongan riko..
Dm          Am
bengen ngumbar suworo..
F                  E
isun.. riko gawe loro..
          Am
isun wis sing percoyo..

(Int.) Dm  Am  G  Am..
       Dm  Am  G  Am..

Am          G
bengi iki.. isun ngengeti..
F                   Am
ngengeti riko hang wis ngelali..
Am           G
sun pageri.. lan sun rumati..
F                 Am
dung wis mekar riko ngelali..

(Intro) F G Am
(Chorus)
       Am
mung gitar iki hang dadi saksi
     G
urip bebarengan selawase..
     Dm
ulan lan lintang nong duwuran
         Am
podo ngajaki gendingan..

    Am
tetesan banyu moto sun iki
  G
kadung sun ngenget-ngengeti..
       Dm
duh Gusti nopo ndiko
              Am
nggawe urip isun gedigi..

Dm            Am
isun wis sing percoyo..
F            E
ambi omongan riko..
Dm             Am
bengen ngumbar suworo..
F               E
isun riko gawe loro..
          Am
isun wis sing percoyo..
F              Am
 isun wis sing percoyo..

(Outro) F G Am..



Esa Risty - Ngelali

(Intro) D#m  C#  B C# D#m..
        D#m C# B C# D#m..

D#m         C#
bengi iki.. isun ngengeti..
B                   D#m
ngengeti riko hang wis ngelali..
D#m          C#
sun pageri.. lan sun rumati..
B                   D#m
dung wis mekar riko ngelali..

(Intro) D#m  C#  B C# D#m..

D#m         C#
bengi iki.. isun ngengeti..
B                   D#m
ngengeti riko hang wis ngelali..
D#m          C#
sun pageri.. lan sun rumati..
B                 D#m
dung wis mekar riko ngelali..

(Chorus)
       D#m
mung gitar iki hang dadi saksi
     C#
urip bebarengan selawase..
     G#m
ulan lan lintang nong duwuran
         D#m
podo ngajaki gendingan..

    D#m
tetesan banyu moto sun iki
  C#
kadung sun ngenget-ngengeti..
       G#m
duh Gusti nopo ndiko
              D#m
nggawe urip isun gedigi..

G#m       D#m
isun wis sing percoyo..
B            A#
ambi omongan riko..
G#m         D#m
bengen ngumbar suworo..
B                  A#
isun.. riko gawe loro..
          D#m
isun wis sing percoyo..

(Int.) G#m  D#m  C#  D#m..
       G#m  D#m  C#  D#m..

D#m         C#
bengi iki.. isun ngengeti..
B                   D#m
ngengeti riko hang wis ngelali..
D#m          C#
sun pageri.. lan sun rumati..
B                 D#m
dung wis mekar riko ngelali..

(Intro) B C# D#m

(Chorus)
       D#m
mung gitar iki hang dadi saksi
     C#
urip bebarengan selawase..
     G#m
ulan lan lintang nong duwuran
         D#m
podo ngajaki gendingan..

    D#m
tetesan banyu moto sun iki
  C#
kadung sun ngenget-ngengeti..
       G#m
duh Gusti nopo ndiko
              D#m
nggawe urip isun gedigi..

G#m           D#m
isun wis sing percoyo..
B            A#
ambi omongan riko..
G#m            D#m
bengen ngumbar suworo..
B               A#
isun riko gawe loro..
          D#m
isun wis sing percoyo..
B              D#m
 isun wis sing percoyo..

(Outro) B C# D#m..

Esa Risty

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :