Kunci Gitar Esa Risty - Lemah Teles



Capo di fret 2

(Intro) C G/B Am A
        Dm A Fm G

  C      G/B      Am
jujur.. ati iki loro..
  F             G         C
durung iso.. nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
        Dm
maleh dadi awu ireng..
        G
di obong karo kahanan..

C          G/B         Am
 mbiyen janji bareng bareng..
F          G           C
 ngrasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
        C           G
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Am          Em
tanpo nguwaske mburi..
      F           Em
tak tabrak kowe loro..
    Dm       G
iki salahe sopo..

      C             G
yen kowe wes ra tresno..
     Am             Em
ngomong ojo t'rus lungo..
     F       Em
awas nemoni apes..
        Dm
lemah teles..
      G             C
Gusti sing.. bakal mbales..

(Int.) C G Am Em
       F Em Dm Fm
       F  Em Am
       Dm  G..

  C      G/B      Am
jujur.. ati iki loro..
  F             G         C
durung iso.. nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
        Dm
maleh dadi awu ireng..
         G
di obong karo kahanan..

C          G/B         Am
 mbiyen janji bareng bareng..
F          G           C
 ngrasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
        C           G
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Am          Em
tanpo nguwaske mburi..
      F           Em
tak tabrak kowe loro..
    Dm       G
iki salahe sopo..

      C             G
yen kowe wes ra tresno..
     Am             Em
ngomong ojo t'rus lungo..
     F       Em
awas nemoni apes..
        Dm
lemah teles..
      G               C   G
Gusti sing.. bakal mbales..

        C           G
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Am          Em
tanpo nguwaske mburi..
      F           Em
tak tabrak kowe loro..
    Dm       G
iki salahe sopo..

      C             G
yen kowe wes ra tresno..
     Am             Em
ngomong ojo t'rus lungo..
     F       Em
awas nemoni apes..
        Dm
lemah teles..
      G             C
Gusti sing.. bakal mbales..



Esa Risty - Lemah Teles

(Intro) D A/C# Bm B
        Em B Gm A

  D      A/C#     Bm
jujur.. ati iki loro..
  G             A         D
durung iso.. nompo kenyataan..
F#                       B
 tanduran sing wes tak sirami..
        Em
maleh dadi awu ireng..
        A
di obong karo kahanan..

D          A/C#        Bm
 mbiyen janji bareng bareng..
G          A           D
 ngrasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
        D           A
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

      D             A
yen kowe wes ra tresno..
     Bm             F#m
ngomong ojo t'rus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em
lemah teles..
      A             D
Gusti sing.. bakal mbales..

(Int.) D A Bm F#m
       G F#m Em Gm
       G  F#m Bm
       Em  A..

  D      A/C#     Bm
jujur.. ati iki loro..
  G             A         D
durung iso.. nompo kenyataan..
F#                       B
 tanduran sing wes tak sirami..
        Em
maleh dadi awu ireng..
         A
di obong karo kahanan..

D          A/C#        Bm
 mbiyen janji bareng bareng..
G          A           D
 ngrasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
        D           A
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

      D             A
yen kowe wes ra tresno..
     Bm             F#m
ngomong ojo t'rus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em
lemah teles..
      A               D   A
Gusti sing.. bakal mbales..

        D           A
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

      D             A
yen kowe wes ra tresno..
     Bm             F#m
ngomong ojo t'rus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em
lemah teles..
      A             D
Gusti sing.. bakal mbales..
Lihat Semua :

Esa Risty

Chord Kunci Gitar lainnya: