Kunci Gitar Esa Risty - Udan Tresno



Capo di fret 2

(Intro) Am Dm G E
        Am Dm E..

      Am   Dm        G    E        Am
ra kroso netes eluh iki.. nelesi pipi..
Dm       G          E             Am
naliko kelingan.. kowe seng tak sayang..
  G          C
sepine ing wengi iki..
      Dm        E                Am
amung nambahi.. roso kangen neng ati..

       Am  Dm        G
neng kene aku ngenteni..
    E          Am
nganti sak tekamu..
   Dm      G          E       Am
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  G           C
siji nganti selawase..
     Dm             E           Am
ra bakal ono.. sing biso ngganteni..

(Chorus)
  Am     A           Dm
roso tresno iki neng njero ati..
     G          C  E
ra biso.. dilereni..
  Am     A           Dm
roso tresno iki neng njero dodo..
     G                      C
wes ora sabar.. nunggu kowe teko sayang..

       Dm                   Am
duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
          E                        Am
mbendung udan tresno.. ing njero dodo..

(Int.) Am Dm G E
       Am Dm F  E..

       Am  Dm        G
neng kene aku ngenteni..
    E          Am
nganti sak tekamu..
   Dm      G          E       Am
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  G           C
siji nganti selawase..
     Dm             E           Am
ra bakal ono.. sing biso ngganteni..

(Chorus)
  Am     A           Dm
roso tresno iki neng njero ati..
     G          C  E
ra biso.. dilereni..
  Am     A           Dm
roso tresno iki neng njero dodo..
     G                      C      E
wes ora sabar.. nunggu kowe teko sayang..

  Am     A           Dm
roso tresno iki neng njero ati..
     G          C  E
ra biso.. dilereni..
  Am     A       Dm
roso tresno iki neng njero dodo..
     G                        C
wes ora sabar.. nunggu kowe teko sayang..

       Dm                   Am
duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
          E                        Am
mbendung udan tresno.. ing njero dodo..
       Dm                   Am
duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
          E                         Am
mbendung udan tresno.. ning njero dodo..





(Intro) Bm Em A F#
        Bm Em F#..

      Bm   Em        A    F#       Bm
ra kroso netes eluh iki.. nelesi pipi..
Em       A          F#            Bm
naliko kelingan.. kowe seng tak sayang..
  A          D
sepine ing wengi iki..
      Em        F#               Bm
amung nambahi.. roso kangen neng ati..

       Bm  Em        A
neng kene aku ngenteni..
    F#         Bm
nganti sak tekamu..
   Em      A          F#      Bm
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  A           D
siji nganti selawase..
     Em             F#          Bm
ra bakal ono.. sing biso ngganteni..

(Chorus)
  Bm     B           Em
roso tresno iki neng njero ati..
     A          D  F#
ra biso.. dilereni..
  Bm     B           Em
roso tresno iki neng njero dodo..
     A                      D
wes ora sabar.. nunggu kowe teko sayang..

       Em                   Bm
duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
          F#                       Bm
mbendung udan tresno.. ing njero dodo..

(Int.) Bm Em A F#
       Bm Em G  F#..

       Bm  Em        A
neng kene aku ngenteni..
    F#         Bm
nganti sak tekamu..
   Em      A          F#      Bm
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  A           D
siji nganti selawase..
     Em             F#          Bm
ra bakal ono.. sing biso ngganteni..

(Chorus)
  Bm     B           Em
roso tresno iki neng njero ati..
     A          D  F#
ra biso.. dilereni..
  Bm     B           Em
roso tresno iki neng njero dodo..
     A                      D      F#
wes ora sabar.. nunggu kowe teko sayang..

  Bm     B           Em
roso tresno iki neng njero ati..
     A          D  F#
ra biso.. dilereni..
  Bm     B       Em
roso tresno iki neng njero dodo..
     A                        D
wes ora sabar.. nunggu kowe teko sayang..

       Em                   Bm
duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
          F#                       Bm
mbendung udan tresno.. ing njero dodo..
       Em                   Bm
duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
          F#                        Bm
mbendung udan tresno.. ning njero dodo..
Lihat Semua :

Esa Risty

Chord Kunci Gitar lainnya: