Kunci Gitar Esa Risty - Amung Roso Kangen



Berikut ini adalah chord lagu berbahasa jawa berjudul Amung Roso Kangen yang dinyanyikan oleh Esa Risty. Lagu ciptaan Nurbayan yang dibawakannya telah telah dirilis di channel youtube officialnya. Video klipnya tersebut telah tayang perdana pada 14 september 2021.

(Intro) Am G F E
        Am G F E

Am           Em
sing.. tak rasakne..
      F      C
amung roso kangen..
Dm        Am        E
marang sliramu wong bagus..

  Am       Em
nanging.. aku..
      F                C
amung biso nggonku nyimpen roso..
Dm        Am
mergo.. kowe sing tak tresno
    F             E
wis diduweni wong liyo..
  Am     G F E
nelongso..

(Intro) Am G F E

Am      Em
sumilir angin..
     F             C
dadi konco saben wengi..
Dm     Am         E
adem banget tak rasakne..

  Am       Em
nanging.. aku..
      F               C
amung biso nangis mbrebes mili..
Dm           Am
mergo.. sing tak tresnani
 F        E
uwis ono sing nduweni..

(Intro) F E Am

(Chorus)
  Am            Em
nangis sak bendino aku..
    F        C
nganti asat eluhku..
Dm           Am
nandang roso kangen
       F           E
kangen marang sliramu..

  Am            Em
nangis sak bendino aku..
    F        C
nganti asat eluhku..
Dm           Am
nandang roso kangen
       F           E
kangen marang sliramu..
     Am
kang mas..

(Int.) Am G F E
       Am G F E Am..

Am      Em
sumilir angin..
     F             C
dadi konco saben wengi..
Dm     Am         E
adem banget tak rasakne..

  Am       Em
nanging.. aku..
      F               C
amung biso nangis mbrebes mili..
Dm           Am
mergo.. sing tak tresnani
 F        E
uwis ono sing nduweni..

(Chorus)
  Am            Em
nangis sak bendino aku..
    F        C
nganti asat eluhku..
Dm           Am
nandang roso kangen
       F           E
kangen marang sliramu..

  Am            Em
nangis sak bendino aku..
    F        C
nganti asat eluhku..
Dm           Am
nandang roso kangen
       F           E
kangen marang sliramu..
     Am  G F E
kang mas..
     Am  G F E
kang mas..
           Am
woo.. kang mas..



Chord Esa Risty - Amung Roso Kangen

(Intro) Gm F D# D
        Gm F D# D

Gm           Dm
sing.. tak rasakne..
      D#     A#
amung roso kangen..
Cm        Gm        D
marang sliramu wong bagus..

  Gm       Dm
nanging.. aku..
      D#               A#
amung biso nggonku nyimpen roso..
Cm        Gm
mergo.. kowe sing tak tresno
    D#            D
wis diduweni wong liyo..
  Gm     F D# D
nelongso..

(Intro) Gm F D# D

Gm      Dm
sumilir angin..
     D#            A#
dadi konco saben wengi..
Cm     Gm         D
adem banget tak rasakne..

  Gm       Dm
nanging.. aku..
      D#              A#
amung biso nangis mbrebes mili..
Cm           Gm
mergo.. sing tak tresnani
 D#       D
uwis ono sing nduweni..

(Intro) D# D Gm

(Chorus)
  Gm            Dm
nangis sak bendino aku..
    D#       A#
nganti asat eluhku..
Cm           Gm
nandang roso kangen
       D#          D
kangen marang sliramu..

  Gm            Dm
nangis sak bendino aku..
    D#       A#
nganti asat eluhku..
Cm           Gm
nandang roso kangen
       D#          D
kangen marang sliramu..
     Gm
kang mas..

(Int.) Gm F D# D
       Gm F D# D Gm..

Gm      Dm
sumilir angin..
     D#            A#
dadi konco saben wengi..
Cm     Gm         D
adem banget tak rasakne..

  Gm       Dm
nanging.. aku..
      D#              A#
amung biso nangis mbrebes mili..
Cm           Gm
mergo.. sing tak tresnani
 D#       D
uwis ono sing nduweni..

(Chorus)
  Gm            Dm
nangis sak bendino aku..
    D#       A#
nganti asat eluhku..
Cm           Gm
nandang roso kangen
       D#          D
kangen marang sliramu..

  Gm            Dm
nangis sak bendino aku..
    D#       A#
nganti asat eluhku..
Cm           Gm
nandang roso kangen
       D#          D
kangen marang sliramu..
     Gm  F D# D
kang mas..
     Gm  F D# D
kang mas..
           Gm
woo.. kang mas..

Chord Esa Risty

Chord Esa Risty - Amung Roso Kangen

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :