Kunci Gitar Esa Risty feat. Wandra - Mberebes Mili



Berikut ini adalah chord lagu berbahasa jawa dengan judul Mberebes Mili yang dinyanyikan oleh Esa Risty & Wandra. Lagu yang mereka berdua bawakan itu merupakan ciptaan Ronz Asmara dan telah dirilis pada 18 september 2021. Video klip yang direkam live musik tersebut telah tayang perdana di channel youtube SKI Records.

(Intro) Am  Dm  G E Am..

Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G
wes mesti ceritane..
 C
ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke..
 F
aku pengin..
                E
ning uripmu sak durunge de'e..

Am                  Dm
sepurane.. pancen kabeh iki salahku..
G                      C
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
A                      Dm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
         F
sing tak tompo..
                  E
kowe wis nyanding wong liyo..

(Chorus)
        Am                 Dm
ojo digetuni.. ojo gawe mrebes mili..
         G                     C
sejatine tresno.. ra kudu nduweni..
            F
mbok oyak'o tekan ngendi
           Dm
yen Gusti ora ngijini..
         E
kowe lan aku.. ra bakal dadi siji..

            Am
lungaku nyambut gawe..
              Dm
ora mergo ninggalke kowe..
              G
pengin lumrah kancane..
             C
bahagia ro kowe..
          F
janjimu bakal ngenteni setio
     Dm
lan njogo tresnoku..
       E                   Am
mugo bahagia karo pilihan uripmu..

(Int.) Dm  E  Am..
       F  Dm  G  E..
     
Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G
wes mesti ceritane..
 C
ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke..
 F
aku pengin..
                E
ning uripmu sak durunge de'e..

(Chorus)
        Am                 Dm
ojo digetuni.. ojo gawe mrebes mili..
         G                     C
sejatine tresno.. ra kudu nduweni..
            F
mbok oyak'o tekan ngendi
           Dm
yen Gusti ora ngijini..
         E
kowe lan aku.. ra bakal dadi siji..

            Am
lungaku nyambut gawe..
              Dm
ora mergo ninggalke kowe..
              G
pengin lumrah kancane..
             C
bahagia ro kowe..
          F
janjimu bakal ngenteni setio
     Dm
lan njogo tresnoku..
       E                   Am
mugo bahagia karo pilihan uripmu..

    F       Dm
sadaro.. elingo..
      E                Am
sak durunge.. tambah loro..
    F              Dm
selawase.. tresno iki..
          E                   Am
bakal tak simpen ning njero dodo..



Chord Esa Risty feat. Wandra - Mberebes Mili

(Intro) F#m  Bm  E C# F#m..

F#m
umpamane..
       Bm
dalan urip biso tak tulis dewe..
E
wes mesti ceritane..
 A
ora koyo ngene..
F#
yen biso tak baleni
  Bm
soko sing tak karepke..
 D
aku pengin..
                C#
ning uripmu sak durunge de'e..

F#m                 Bm
sepurane.. pancen kabeh iki salahku..
E                      A
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
F#                     Bm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
         D
sing tak tompo..
                  C#
kowe wis nyanding wong liyo..

(Chorus)
        F#m                Bm
ojo digetuni.. ojo gawe mrebes mili..
         E                     A
sejatine tresno.. ra kudu nduweni..
            D
mbok oyak'o tekan ngendi
           Bm
yen Gusti ora ngijini..
         C#
kowe lan aku.. ra bakal dadi siji..

            F#m
lungaku nyambut gawe..
              Bm
ora mergo ninggalke kowe..
              E
pengin lumrah kancane..
             A
bahagia ro kowe..
          D
janjimu bakal ngenteni setio
     Bm
lan njogo tresnoku..
       C#                  F#m
mugo bahagia karo pilihan uripmu..

(Int.) Bm  C#  F#m..
       D  Bm  E  C#..
     
F#m
umpamane..
       Bm
dalan urip biso tak tulis dewe..
E
wes mesti ceritane..
 A
ora koyo ngene..
F#
yen biso tak baleni
  Bm
soko sing tak karepke..
 D
aku pengin..
                C#
ning uripmu sak durunge de'e..

(Chorus)
        F#m                Bm
ojo digetuni.. ojo gawe mrebes mili..
         E                     A
sejatine tresno.. ra kudu nduweni..
            D
mbok oyak'o tekan ngendi
           Bm
yen Gusti ora ngijini..
         C#
kowe lan aku.. ra bakal dadi siji..

            F#m
lungaku nyambut gawe..
              Bm
ora mergo ninggalke kowe..
              E
pengin lumrah kancane..
             A
bahagia ro kowe..
          D
janjimu bakal ngenteni setio
     Bm
lan njogo tresnoku..
       C#                  F#m
mugo bahagia karo pilihan uripmu..

    D       Bm
sadaro.. elingo..
      C#               F#m
sak durunge.. tambah loro..
    D              Bm
selawase.. tresno iki..
          C#                  F#m
bakal tak simpen ning njero dodo..

Chord Esa Risty

Chord Esa Risty feat. Wandra - Mberebes Mili

Lihat Semua :