Kunci Gitar Esa Risty - Separuh Rogo



(Intro) Am G C
        F G C E
        Dm  Am  Dm  E..

     Am
sing manggon njero ati iki
          G                C
mung sliramu sing ora biso tak ganti
   F              G            C    E
mergane.. tresno iki iseh nggondeli..

     Am
sing manggon njero dodo iki
          G                C
mung sliramu sing ora biso tak lali
  F                  G
senadyan.. wis tak cobo
           C       E
ngilangke ning ati..

  Dm         Am
lilo.. aku.. ora lilo..
  Dm
nanging.. iki..
          E
sing kudu tak tompo, woo oooo..

(Chorus)
    Am                         Dm
separuh rogoku iseh manggon sliramu..
      G
jujur ning atiku..
         G           C        E
abot rasane kelangan tresnomu..

    Am                      Dm
separuh rogoku iseh ono tresnomu..
      G
jujur ning atiku..
          G             C      E
iseh ra lilo ninggalke sliramu..

(Int.) Am  G C
       F G C E
       Dm  Am  Dm  E..

     Am
sing manggon njero ati iki
          G                C
mung sliramu sing ora biso tak ganti
   F              G            C    E
mergane.. tresno iki iseh nggondeli..

     Am
sing manggon njero dodo iki
          G                C
mung sliramu sing ora biso tak lali
  F                  G
senadyan.. wis tak cobo
           C       E
ngilangke ning ati..

  Dm         Am
lilo.. aku.. ora lilo..
  Dm
nanging.. iki..
          E
sing kudu tak tompo, woo oooo..

(Chorus)
    Am                         Dm
separuh rogoku iseh manggon sliramu..
      G
jujur ning atiku..
         G           C        E
abot rasane kelangan tresnomu..

    Am                         Dm
separuh rogoku iseh manggon sliramu..
      G
jujur ning atiku..
         G           C        E
abot rasane kelangan tresnomu..

    Am                      Dm
separuh rogoku iseh ono tresnomu..
      G
jujur ning atiku..
          G             C      E Am
iseh ra lilo ninggalke sliramu..



Esa Risty - Separuh Rogo

(Intro) Em D G
        C D G B
        Am  Em  Am  B..

     Em
sing manggon njero ati iki
          D                G
mung sliramu sing ora biso tak ganti
   C              D            G    B
mergane.. tresno iki iseh nggondeli..

     Em
sing manggon njero dodo iki
          D                G
mung sliramu sing ora biso tak lali
  C                  D
senadyan.. wis tak cobo
           G       B
ngilangke ning ati..

  Am         Em
lilo.. aku.. ora lilo..
  Am
nanging.. iki..
          B
sing kudu tak tompo, woo oooo..

(Chorus)
    Em                         Am
separuh rogoku iseh manggon sliramu..
      D
jujur ning atiku..
         D           G        B
abot rasane kelangan tresnomu..

    Em                      Am
separuh rogoku iseh ono tresnomu..
      D
jujur ning atiku..
          D             G      B
iseh ra lilo ninggalke sliramu..

(Int.) Em  D G
       C D G B
       Am  Em  Am  B..

     Em
sing manggon njero ati iki
          D                G
mung sliramu sing ora biso tak ganti
   C              D            G    B
mergane.. tresno iki iseh nggondeli..

     Em
sing manggon njero dodo iki
          D                G
mung sliramu sing ora biso tak lali
  C                  D
senadyan.. wis tak cobo
           G       B
ngilangke ning ati..

  Am         Em
lilo.. aku.. ora lilo..
  Am
nanging.. iki..
          B
sing kudu tak tompo, woo oooo..

(Chorus)
    Em                         Am
separuh rogoku iseh manggon sliramu..
      D
jujur ning atiku..
         D           G        B
abot rasane kelangan tresnomu..

    Em                         Am
separuh rogoku iseh manggon sliramu..
      D
jujur ning atiku..
         D           G        B
abot rasane kelangan tresnomu..

    Em                      Am
separuh rogoku iseh ono tresnomu..
      D
jujur ning atiku..
          D             G      B Em
iseh ra lilo ninggalke sliramu..

Chord Esa Risty

Chord Esa Risty - Separuh Rogo

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :