Kunci Gitar Esa Risty - Nggawe Nangis



(Intro) Am F G C-G/B-Am F G..

Am     G      F             Am
loro motoku.. yen nyawang kowe..
F       G             C          E
loro atiku nganti.. jeru koyo ngene..
Dm
yen pancen ra tresno..
Am
ket mbiyen ngomongo..
    F               G          Am
ojo sak penakmu nggae.. nangis aku..

Am     G      F             Am
loro dodoku.. yen nyawang kowe..
F           G             C            E
tambah loro atiku kowe gandeng karo de'e..
Dm
yen pancen ra tresno..
Am
ket mbiyen ngomongo..
    F
aku seh urip kok wis mbok anggep..
E
tanpo nyowo..

(Chorus)
 Am      G         F           C
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
    F               G
yen eleng wong seng tak tresno
C            E
mileh wong liyo..

 Am     G             F          C
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
       Dm         Am
mbiyen kowe tak tulung..
   F           E               (Am)
saiki malah mentung.. seko mburiku..

(Int.) Am G F C
       Dm Am F  E..

Am     G      F             Am
loro motoku.. yen nyawang kowe..
F       G             C          E
loro atiku nganti.. jeru koyo ngene..
Dm
yen pancen ra tresno..
Am
ket mbiyen ngomongo..
    F               G          Am
ojo sak penakmu nggae.. nangis aku..

Am     G      F             Am
loro dodoku.. yen nyawang kowe..
F           G             C            E
tambah loro atiku kowe gandeng karo de'e..
Dm
yen pancen ra tresno..
Am
ket mbiyen ngomongo..
    F
aku seh urip kok wis mbok anggep..
E
tanpo nyowo..

(Chorus)
 Am      G         F           C
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
    F               G
yen eleng wong seng tak tresno
C            E
mileh wong liyo..

 Am     G             F          C
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
       Dm         Am
mbiyen kowe tak tulung..
   F           E
saiki malah mentung..

 Am      G         F           C
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
    F               G
yen eleng wong seng tak tresno
C            E
mileh wong liyo..

 Am     G             F          C
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
       Dm         Am
mbiyen kowe tak tulung..
   F           E               (Am)
saiki malah mentung.. seko mburiku..

(Outro) Am F G C-G/B-Am F E.. Am



Esa Risty - Nggawe Nangis

(Intro) Gm D# F A#-F/A-Gm D# F..

Gm     F      D#            Gm
loro motoku.. yen nyawang kowe..
D#      F             A#         D
loro atiku nganti.. jeru koyo ngene..
Cm
yen pancen ra tresno..
Gm
ket mbiyen ngomongo..
    D#              F          Gm
ojo sak penakmu nggae.. nangis aku..

Gm     F      D#            Gm
loro dodoku.. yen nyawang kowe..
D#          F             A#           D
tambah loro atiku kowe gandeng karo de'e..
Cm
yen pancen ra tresno..
Gm
ket mbiyen ngomongo..
    D#
aku seh urip kok wis mbok anggep..
D
tanpo nyowo..

(Chorus)
 Gm      F         D#          A#
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
    D#              F
yen eleng wong seng tak tresno
A#           D
mileh wong liyo..

 Gm     F             D#         A#
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
       Cm         Gm
mbiyen kowe tak tulung..
   D#          D               (Gm)
saiki malah mentung.. seko mburiku..

(Int.) Gm F D# A#
       Cm Gm D#  D..

Gm     F      D#            Gm
loro motoku.. yen nyawang kowe..
D#      F             A#         D
loro atiku nganti.. jeru koyo ngene..
Cm
yen pancen ra tresno..
Gm
ket mbiyen ngomongo..
    D#              F          Gm
ojo sak penakmu nggae.. nangis aku..

Gm     F      D#            Gm
loro dodoku.. yen nyawang kowe..
D#          F             A#           D
tambah loro atiku kowe gandeng karo de'e..
Cm
yen pancen ra tresno..
Gm
ket mbiyen ngomongo..
    D#
aku seh urip kok wis mbok anggep..
D
tanpo nyowo..

(Chorus)
 Gm      F         D#          A#
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
    D#              F
yen eleng wong seng tak tresno
A#           D
mileh wong liyo..

 Gm     F             D#         A#
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
       Cm         Gm
mbiyen kowe tak tulung..
   D#          D
saiki malah mentung..

 Gm      F         D#          A#
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
    D#              F
yen eleng wong seng tak tresno
A#           D
mileh wong liyo..

 Gm     F             D#         A#
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
       Cm         Gm
mbiyen kowe tak tulung..
   D#          D               (Gm)
saiki malah mentung.. seko mburiku..

(Outro) Gm D# F A#-F/A-Gm D# D.. Gm
Lihat Semua :

Esa Risty

Chord Kunci Gitar lainnya: