Kunci Gitar Esa Risty - Manut Dalange



Capo di fret 2

(Intro) F  G  C Em Am..
        F  G  C..

          F                   G
udan isih banyu.. langit isih biru..
          C             Em         Am
sinare suryo tansah.. madangi jagatmu..
            Dm                G
jangan risaukan.. malam pasti datang
                   C
menemani.. sang rembulan..

                    F
sing penting wes berjuang
            G
ora lali sembahyang..
           C          Em         Am
ditirakati pasrahne.. Gusti pengeran..
           Dm                G
sakdermo wayang.. manut karo dalang..
               C
mugo biso kasembadan..

(Chorus)
            F               G
tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
               C
kudu tatak.. masio dipikir
Em            Am
ning sirah ngelu..
          Dm             G
diloske wae.. sing sabar wae
                  C
bakal teko moro dewe..

            F                  G
tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
                        C
madep mantep.. weteng wareg
        Em          Am
ngopi susu ben ra halu..
              Dm             G
sing santai wae.. ojo sambat wae
                   C
manut dalang sak titahe..

(Int.) F  G  C Em Am..
       F  G  C..

                    F
sing penting wes berjuang
            G
ora lali sembahyang..
           C          Em         Am
ditirakati pasrahne.. Gusti pengeran..
           Dm                G
sakdermo wayang.. manut karo dalang..
               C
mugo biso kasembadan..

(Chorus)
            F               G
tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
               C
kudu tatak.. masio dipikir
Em            Am
ning sirah ngelu..
          Dm             G
diloske wae.. sing sabar wae
                  C
bakal teko moro dewe..

            F                  G
tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
                        C
madep mantep.. weteng wareg
        Em          Am
ngopi susu ben ra halu..
              Dm             G
sing santai wae.. ojo sambat wae
                   C
manut dalang sak titahe..
Am             Dm             G
 sing santai wae.. ojo sambat wae
                     C
manut dalang sak titahe..



Esa Risty - Manut Dalange

(Intro) G  A  D F#m Bm..
        G  A  D..

          G                   A
udan isih banyu.. langit isih biru..
          D             F#m        Bm
sinare suryo tansah.. madangi jagatmu..
            Em                A
jangan risaukan.. malam pasti datang
                   D
menemani.. sang rembulan..

                    G
sing penting wes berjuang
            A
ora lali sembahyang..
           D          F#m        Bm
ditirakati pasrahne.. Gusti pengeran..
           Em                A
sakdermo wayang.. manut karo dalang..
               D
mugo biso kasembadan..

(Chorus)
            G               A
tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
               D
kudu tatak.. masio dipikir
F#m           Bm
ning sirah ngelu..
          Em             A
diloske wae.. sing sabar wae
                  D
bakal teko moro dewe..

            G                  A
tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
                        D
madep mantep.. weteng wareg
        F#m         Bm
ngopi susu ben ra halu..
              Em             A
sing santai wae.. ojo sambat wae
                   D
manut dalang sak titahe..

(Int.) G  A  D F#m Bm..
       G  A  D..

                    G
sing penting wes berjuang
            A
ora lali sembahyang..
           D          F#m        Bm
ditirakati pasrahne.. Gusti pengeran..
           Em                A
sakdermo wayang.. manut karo dalang..
               D
mugo biso kasembadan..

(Chorus)
            G               A
tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
               D
kudu tatak.. masio dipikir
F#m           Bm
ning sirah ngelu..
          Em             A
diloske wae.. sing sabar wae
                  D
bakal teko moro dewe..

            G                  A
tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
                        D
madep mantep.. weteng wareg
        F#m         Bm
ngopi susu ben ra halu..
              Em             A
sing santai wae.. ojo sambat wae
                   D
manut dalang sak titahe..
Bm             Em             A
 sing santai wae.. ojo sambat wae
                     D
manut dalang sak titahe..
Lihat Semua :

Esa Risty

Chord Kunci Gitar lainnya: