Kunci Gitar Wawan Sudjono - Paringono Sabar



(Intro) G D Em
        C D G
        Am D Bm E
        Am D G

 G           D       Em
opo kowe wes ora kelingan..
     C         D        G
karo janjimu naliko pacaran..
   Am           D
ra bakal ninggalke..
         Bm       E
senadyan akeh pacoban..
        Am
angon roso sayang
       D         G    D
nganti ing pelaminan..

      G          D         Em
jebul janjimu ra biso di gugu..
        C         D           G
wes tak pasrahke urip lan matiku..
Am        D         Bm           E
janjimu biyen.. ora bakal ninggalke..
        Am
nanging nyatane
        D            G
janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
       C        D             Bm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  E       Am
paringono sabar..
        D             G
Gusti ampun ngantos ambyar..
     C             D          Bm
lakonku.. sing wes kesel berjuang..
     E           Am
sing wes kebacut sayang
      D             G
tapi aku dia tinggalkan..

(Int.) C D Bm E Am D G G7
       C D Bm E Am D G

      G          D         Em
jebul janjimu ra biso di gugu..
        C         D           G
wes tak pasrahke urip lan matiku..
Am        D         Bm           E
janjimu biyen.. ora bakal ninggalke..
        Am
nanging nyatane
        D            G
janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
       C        D             Bm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  E       Am
paringono sabar..
        D             G
Gusti ampun ngantos ambyar..
     C             D          Bm
lakonku.. sing wes kesel berjuang..
     E           Am
sing wes kebacut sayang
      D             G
tapi aku dia tinggalkan..

       C        D             Bm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  E       Am
paringono sabar..
        D             G
Gusti ampun ngantos ambyar..
     C             D          Bm
lakonku.. sing wes kesel berjuang..
     E           Am
sing wes kebacut sayang
      D             G
tapi aku dia tinggalkan..



Wawan Sudjono - Paringono Sabar

(Intro) C G Am
        F G C
        Dm G Em A
        Dm G C

 C           G       Am
opo kowe wes ora kelingan..
     F         G        C
karo janjimu naliko pacaran..
   Dm           G
ra bakal ninggalke..
         Em       A
senadyan akeh pacoban..
        Dm
angon roso sayang
       G         C    G
nganti ing pelaminan..

      C          G         Am
jebul janjimu ra biso di gugu..
        F         G           C
wes tak pasrahke urip lan matiku..
Dm        G         Em           A
janjimu biyen.. ora bakal ninggalke..
        Dm
nanging nyatane
        G            C
janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
       F        G             Em
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  A       Dm
paringono sabar..
        G             C
Gusti ampun ngantos ambyar..
     F             G          Em
lakonku.. sing wes kesel berjuang..
     A           Dm
sing wes kebacut sayang
      G             C
tapi aku dia tinggalkan..

(Int.) F G Em A Dm G C C7
       F G Em A Dm G C

      C          G         Am
jebul janjimu ra biso di gugu..
        F         G           C
wes tak pasrahke urip lan matiku..
Dm        G         Em           A
janjimu biyen.. ora bakal ninggalke..
        Dm
nanging nyatane
        G            C
janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
       F        G             Em
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  A       Dm
paringono sabar..
        G             C
Gusti ampun ngantos ambyar..
     F             G          Em
lakonku.. sing wes kesel berjuang..
     A           Dm
sing wes kebacut sayang
      G             C
tapi aku dia tinggalkan..

       F        G             Em
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  A       Dm
paringono sabar..
        G             C
Gusti ampun ngantos ambyar..
     F             G          Em
lakonku.. sing wes kesel berjuang..
     A           Dm
sing wes kebacut sayang
      G             C
tapi aku dia tinggalkan..
Lihat Semua Chord Wawan Sudjono
Posted on : by
Related Chords: