Kunci Gitar Esa Risty - Lawang Ati Chord



Capo di fret 5

       Am
nadyan tak tutup lawang atiku
     A               Dm
soko kabeh crito lan tresnamu..
          G
nanging soyo..
        G
ra biso ngilangke tresnaku
        C      E
marang sliramu..

       Am
nadyan tak tutup lawang atiku
     A               Dm
soko kabeh crito lan tresnamu..
           G
nanging sliramu
       G                C     E Am
soyo kepatri ning njero atiku..

(Intro) Am G F C
        Dm E Am..
        F  E..

Am
ngamboro ning angenku..
   G
tansah iling marang sliramu
F
senadyan wis tak cobo
    C            E
nglalekake jenengmu..

Am
sing tansah tak tembangke
  G
laras kangen njero atiku..
F
sing tansah tak sworoke
    C                    E
gendhing tresno ning dodoku..

 Dm
opo pancen kudu tak lilo
   Am
mergo ra biso nduweni..
        E
tresno sliramu..

(Intro) Dm E Dm E

(Chorus)
       Am
nadyan tak tutup lawang atiku
     A               Dm
soko kabeh crito lan tresnamu..
          G
nanging soyo..
        G
ra biso ngilangke tresnaku
        C      E
marang sliramu..

       Am
nadyan tak tutup lawang atiku
     A               Dm
soko kabeh crito lan tresnamu..
           G
nanging sliramu
       G             C     E
soyo kepatri ning njero atiku..

(Int.) Am  G  F  Am
       Am  G  F G Am

Am
ngamboro ning angenku..
   G
tansah iling marang sliramu
F
senadyan wis tak cobo
    C            E
nglalekake jenengmu..

Am
sing tansah tak tembangke
  G
laras kangen njero atiku..
F
sing tansah tak sworoke
    C                    E
gendhing tresno ning dodoku..

 Dm
opo pancen kudu tak lilo
   Am
mergo ra biso nduweni..
        E
tresno sliramu..

(Intro) Dm E Dm E

(Chorus)
       Am
nadyan tak tutup lawang atiku
     A               Dm
soko kabeh crito lan tresnamu..
          G
nanging soyo..
        G
ra biso ngilangke tresnaku
        C      E
marang sliramu..

       Am
nadyan tak tutup lawang atiku
     A               Dm
soko kabeh crito lan tresnamu..
           G
nanging sliramu
       G             C     E
soyo kepatri ning njero atiku..

       Am
nadyan tak tutup lawang atiku
     A               Dm
soko kabeh crito lan tresnamu..
          G
nanging soyo..
        G
ra biso ngilangke tresnaku
        C      E
marang sliramu..

       Am
nadyan tak tutup lawang atiku
     A               Dm
soko kabeh crito lan tresnamu..
           G
nanging sliramu
       G             C     E
soyo kepatri ning njero atiku..

(Outro) Am  G  F  Am



Esa Risty - Lawang Ati

       Dm
nadyan tak tutup lawang atiku
     D               Gm
soko kabeh crito lan tresnamu..
          C
nanging soyo..
        C
ra biso ngilangke tresnaku
        F      A
marang sliramu..

       Dm
nadyan tak tutup lawang atiku
     D               Gm
soko kabeh crito lan tresnamu..
           C
nanging sliramu
       C                F     A Dm
soyo kepatri ning njero atiku..

(Intro) Dm C Bb F
        Gm A Dm..
        Bb  A..

Dm
ngamboro ning angenku..
   C
tansah iling marang sliramu
Bb
senadyan wis tak cobo
    F            A
nglalekake jenengmu..

Dm
sing tansah tak tembangke
  C
laras kangen njero atiku..
Bb
sing tansah tak sworoke
    F                    A
gendhing tresno ning dodoku..

 Gm
opo pancen kudu tak lilo
   Dm
mergo ra biso nduweni..
        A
tresno sliramu..

(Intro) Gm A Gm A

(Chorus)
       Dm
nadyan tak tutup lawang atiku
     D               Gm
soko kabeh crito lan tresnamu..
          C
nanging soyo..
        C
ra biso ngilangke tresnaku
        F      A
marang sliramu..

       Dm
nadyan tak tutup lawang atiku
     D               Gm
soko kabeh crito lan tresnamu..
           C
nanging sliramu
       C             F     A
soyo kepatri ning njero atiku..

(Int.) Dm  C  Bb  Dm
       Dm  C  Bb C Dm

Dm
ngamboro ning angenku..
   C
tansah iling marang sliramu
Bb
senadyan wis tak cobo
    F            A
nglalekake jenengmu..

Dm
sing tansah tak tembangke
  C
laras kangen njero atiku..
Bb
sing tansah tak sworoke
    F                    A
gendhing tresno ning dodoku..

 Gm
opo pancen kudu tak lilo
   Dm
mergo ra biso nduweni..
        A
tresno sliramu..

(Intro) Gm A Gm A

(Chorus)
       Dm
nadyan tak tutup lawang atiku
     D               Gm
soko kabeh crito lan tresnamu..
          C
nanging soyo..
        C
ra biso ngilangke tresnaku
        F      A
marang sliramu..

       Dm
nadyan tak tutup lawang atiku
     D               Gm
soko kabeh crito lan tresnamu..
           C
nanging sliramu
       C             F     A
soyo kepatri ning njero atiku..

       Dm
nadyan tak tutup lawang atiku
     D               Gm
soko kabeh crito lan tresnamu..
          C
nanging soyo..
        C
ra biso ngilangke tresnaku
        F      A
marang sliramu..

       Dm
nadyan tak tutup lawang atiku
     D               Gm
soko kabeh crito lan tresnamu..
           C
nanging sliramu
       C             F     A
soyo kepatri ning njero atiku..

(Outro) Dm  C  Bb  Dm

Chord Esa Risty - Lawang Ati

Lihat Semua :