Kunci Gitar Esa Risty - Jiwo Rogo (Rindu Marang Sliramu)



Capo di fret 2

(Intro) Am  Em  F G C..

    C      G             Am
sumilir.. angin wengi.. iki..
       F          G           C
nggowo kangenku.. marang sliramu..
    F         G          C      G/B  Am
opo kowe ngeroso.. yen lagi tak kangeni..
     Dm                 G
roso atiku.. pengen ketemu..

      C            G        Am
saben wengi tansah ngeridu ati..
     F        G         C
roso kangenku tansoyo gedhe..
    F          G        C         G/B Am
aku pengen ketemu.. senadyan mung sedelo..
       Dm                G            C
pengen tak rangkul.. tak ambung keningmu..

(Intro) F G C -G

(Chorus)
Am       Em
 rindu.. marang sliramu..
     F           G           C
ra biso turu.. kelingan esem guyumu..
Am              Em
 kangen.. amung biso tak angen..
     F           G          C
piye maneh.. iki wis dadi kahanane..
Am        Em
 tresno.. tulus tak jogo..
       F           G        C
mung kowe sing ono ing jiwo rogo..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C G

      C            G        Am
saben wengi tansah ngeridu ati..
     F        G         C
roso kangenku tansoyo gedhe..
    F          G        C         G/B  Am
aku pengen ketemu.. senadyan mung sedelo..
       Dm                G            C
pengen tak rangkul.. tak ambung keningmu..

(Intro) F G C G

(Chorus)
Am       Em
 rindu.. marang sliramu..
     F           G           C
ra biso turu.. kelingan esem guyumu..
Am              Em
 kangen.. amung biso tak angen..
     F           G          C
piye maneh.. iki wis dadi kahanane..
Am        Em
 tresno.. tulus tak jogo..
       F           G        C
mung kowe sing ono ing jiwo rogo..
       F           G            Am G
mung kowe sing ono ing.. jiwo rogo..
       F           G          F
mung kowe sing ono ing.. jiwo rogo..

(Outro) G#  A#  C
             huuu..



Esa Risty - Jiwo Rogo (Rindu Marang Sliramu)

(Intro) Bm  F#m  G A D..

    D      A             Bm
sumilir.. angin wengi.. iki..
       G          A           D
nggowo kangenku.. marang sliramu..
    G         A          D      A/C# Bm
opo kowe ngeroso.. yen lagi tak kangeni..
     Em                 A
roso atiku.. pengen ketemu..

      D            A        Bm
saben wengi tansah ngeridu ati..
     G        A         D
roso kangenku tansoyo gedhe..
    G          A        D         A/C# Bm
aku pengen ketemu.. senadyan mung sedelo..
       Em                A            D
pengen tak rangkul.. tak ambung keningmu..

(Intro) G A D -A

(Chorus)
Bm       F#m
 rindu.. marang sliramu..
     G           A           D
ra biso turu.. kelingan esem guyumu..
Bm              F#m
 kangen.. amung biso tak angen..
     G           A          D
piye maneh.. iki wis dadi kahanane..
Bm        F#m
 tresno.. tulus tak jogo..
       G           A        D
mung kowe sing ono ing jiwo rogo..

(Int.) G A F#m Bm
       Em A D A

      D            A        Bm
saben wengi tansah ngeridu ati..
     G        A         D
roso kangenku tansoyo gedhe..
    G          A        D         A/C# Bm
aku pengen ketemu.. senadyan mung sedelo..
       Em                A            D
pengen tak rangkul.. tak ambung keningmu..

(Intro) G A D A

(Chorus)
Bm       F#m
 rindu.. marang sliramu..
     G           A           D
ra biso turu.. kelingan esem guyumu..
Bm              F#m
 kangen.. amung biso tak angen..
     G           A          D
piye maneh.. iki wis dadi kahanane..
Bm        F#m
 tresno.. tulus tak jogo..
       G           A        D
mung kowe sing ono ing jiwo rogo..
       G           A            Bm A
mung kowe sing ono ing.. jiwo rogo..
       G           A          G
mung kowe sing ono ing.. jiwo rogo..

(Outro) Bb  C   D
             huuu..
Lihat Semua :

Chord Esa Risty - Jiwo Rogo (Rindu Marang Sliramu)

Chord Kunci Gitar lainnya: