Kunci Gitar Esa Risty - Imbangono Tresnoku



(Intro) Am Em F C
        Am Em F E..

   Am      Em     F           C
mbulan sumunaro.. lintang gemebyaro..
 Am       Em           F
angin sumiliro.. ben padang lan adem..
         E
roso ing dodo..

  Am       Em       F          C
sayang aku tresno.. tulung imbangono..
  Am      Em             F
batinku kesikso.. yen tanpo sliramu..
         E
adoh ing netro..

(Chorus)
 Am          Em         F       C
esem lan gemuyumu.. ngreridu atiku..
   Am       Em         F           C
tambanono kangenku.. karo katresnanmu..
  Am        Em          F        C
dadio panglipurku.. ngancani uripku..
  Am        Em        F            C
siji pangarepanku.. sumanding sliramu..

         F           E           Am
sing tak jaluk.. imbangono tresnoku..

(Intro) Am Em F C
        Am Em F E..

   Am      Em     F           C
mbulan sumunaro.. lintang gemebyaro..
 Am       Em           F
angin sumiliro.. ben padang lan adem..
         E
roso ing dodo..

  Am       Em       F          C
sayang aku tresno.. tulung imbangono..
  Am      Em             F
batinku kesikso.. yen tanpo sliramu..
         E
adoh ing netro..

(Chorus)
 Am          Em         F       C
esem lan gemuyumu.. ngreridu atiku..
   Am       Em         F           C
tambanono kangenku.. karo katresnanmu..
  Am        Em          F        C
dadio panglipurku.. ngancani uripku..
  Am        Em        F            C
siji pangarepanku.. sumanding sliramu..

 Am          Em         F       C
esem lan gemuyumu.. ngreridu atiku..
   Am       Em         F           C
tambanono kangenku.. karo katresnanmu..
  Am        Em          F        C
dadio panglipurku.. ngancani uripku..
  Am        Em        F            C
siji pangarepanku.. sumanding sliramu..

         F           E           Am
sing tak jaluk.. imbangono tresnoku..
         F           E           Am
sing tak jaluk.. imbangono tresnoku..



Esa Risty - Imbangono Tresnoku

(Intro) Em Bm C G
        Em Bm C B..

   Em      Bm     C           G
mbulan sumunaro.. lintang gemebyaro..
 Em       Bm           C
angin sumiliro.. ben padang lan adem..
         B
roso ing dodo..

  Em       Bm       C          G
sayang aku tresno.. tulung imbangono..
  Em      Bm             C
batinku kesikso.. yen tanpo sliramu..
         B
adoh ing netro..

(Chorus)
 Em          Bm         C       G
esem lan gemuyumu.. ngreridu atiku..
   Em       Bm         C           G
tambanono kangenku.. karo katresnanmu..
  Em        Bm          C        G
dadio panglipurku.. ngancani uripku..
  Em        Bm        C            G
siji pangarepanku.. sumanding sliramu..

         C           B           Em
sing tak jaluk.. imbangono tresnoku..

(Intro) Em Bm C G
        Em Bm C B..

   Em      Bm     C           G
mbulan sumunaro.. lintang gemebyaro..
 Em       Bm           C
angin sumiliro.. ben padang lan adem..
         B
roso ing dodo..

  Em       Bm       C          G
sayang aku tresno.. tulung imbangono..
  Em      Bm             C
batinku kesikso.. yen tanpo sliramu..
         B
adoh ing netro..

(Chorus)
 Em          Bm         C       G
esem lan gemuyumu.. ngreridu atiku..
   Em       Bm         C           G
tambanono kangenku.. karo katresnanmu..
  Em        Bm          C        G
dadio panglipurku.. ngancani uripku..
  Em        Bm        C            G
siji pangarepanku.. sumanding sliramu..

 Em          Bm         C       G
esem lan gemuyumu.. ngreridu atiku..
   Em       Bm         C           G
tambanono kangenku.. karo katresnanmu..
  Em        Bm          C        G
dadio panglipurku.. ngancani uripku..
  Em        Bm        C            G
siji pangarepanku.. sumanding sliramu..

         C           B           Em
sing tak jaluk.. imbangono tresnoku..
         C           B           Em
sing tak jaluk.. imbangono tresnoku..
Lihat Semua :

Chord Esa Risty - Imbangono Tresnoku

Chord Kunci Gitar lainnya: