Kunci Gitar Esa Risty - Aku Tak Sing Lungo



(Intro) C G/B Am..
        F G..

C     G/B         Am
wes.. ra sah kepekso..
    F           G        C
nanggung tresno sing ra ono..
F         G    Em            Am
pancen atimu.. kanggo wong liyo..
  F          G
dudu aku.. dudu aku..

C     G/B         Am
wes.. ra sah mesakke..
   F         G           C
timbangane kowe.. nyekso batin..
    F          G
yen pancen jodone..
    Em         Am
mengko balik dewe..
   Dm          G
santai wae.. selow wae..

(Chorus)
        Am    Em
wes tak ikhlasne..
F       C
roso atiku ajur
        Am    Em
wes tak ikhlasne..
F             C
kowe ninggal aku dewe
Dm        G    C   G/B Am
senajan loro.. aku rapopo..
   Dm
timbang nyikso
 G             F     G C
aku.. tak sing lungo..

(Int.) Am  Em  F  C G/B
       Am  Em  F  G

C     G/B         Am
wes.. ra sah mesakke..
   F         G           C
timbangane kowe.. nyekso batin..
    F          G
yen pancen jodone..
    Em         Am
mengko balik dewe..
   Dm          G
santai wae.. selow wae..

(Chorus)
        Am    Em
wes tak ikhlasne..
F       C
roso atiku ajur
        Am    Em
wes tak ikhlaske..
  F           C
kowe ninggal aku dewe
Dm        G    C   G/B Am
senajan loro.. aku rapopo..
   Dm
timbang nyikso
 G               F   G C
aku.. tak sing lungo..

        Am    Em
wes tak ikhlaske..
F       C
roso atiku ajur
        Am    Em
wes tak ikhlaske..
  F           C
kowe ninggal aku dewe
Dm        G    C   G/B Am
senajan loro.. aku rapopo..
   Dm
timbang nyikso
 G               F   G C
aku.. tak sing lungo..
Lihat Semua :

Esa Risty

Chord Kunci Gitar lainnya: