Kunci Gitar Esa Risty - Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu)



Capo di fret 4

(Intro) C D Bm E
        Am D G..

   -D          Em   Em-F#m-G
tak sawang fotomu..
G7        C                  D
mripat atiku malah ora iso turu..
-C        Bm                   Em
 kelingan jaman dewe iseh gandengan..
        Am
kroso teko maneh..
         D                    G
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

  -D             Em   G
mbiyen tak ikhlaske..
G7        C                    D
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        Bm                    Em
mergane atiku pancen iseh tresno..
        Am
ora tak critake..
         D                     G     G7
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
       C
aku mundur..
   D                         G
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
G7          C
 wis tak pekso..
   D                       Bm
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
E                     Am
aku ngroso ora iso nyenengake
    D
aku gur.. nduwe..
    C           D             G
tresno.. sing jujur marang sliramu..

(Int.) -D Em D G..
       C D G D..

                 Em   G
mbiyen tak ikhlaske..
G7        C                    D
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        Bm                Em
mergane atiku pancen iseh tresno..
        Am
ora tak critake..
         D                     G     G7
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
       C
aku mundur..
   D                         G
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
G7          C
 wis tak pekso..
   D                       Bm
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
E                     Am
aku ngroso ora iso nyenengake
    D
aku gur.. nduwe..
    C           D             G
tresno.. sing jujur marang sliramu..

G7      C
 aku mundur..
   D                         G
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
G7          C
 wis tak pekso..
   D                       Bm
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
E                     Am
aku ngroso ora iso nyenengake
    D
aku gur.. nduwe..
    C             D           G
tresno sing jujur marang sliramu..
    C             D         G
tresno sing jujur marang sliramu..



Esa Risty - Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu)

(Intro) E F# D#m G#
        C#m F# B..

   -F#         G#m  G#m-A#m-B
tak sawang fotomu..
B7        E                  F#
mripat atiku malah ora iso turu..
-E        D#m                  G#m
 kelingan jaman dewe iseh gandengan..
        C#m
kroso teko maneh..
         F#                   B
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

  -F#            G#m  B
mbiyen tak ikhlaske..
B7        E                    F#
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        D#m                   G#m
mergane atiku pancen iseh tresno..
        C#m
ora tak critake..
         F#                    B     B7
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
       E
aku mundur..
   F#                        B
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
B7          E
 wis tak pekso..
   F#                      D#m
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
G#                    C#m
aku ngroso ora iso nyenengake
    F#
aku gur.. nduwe..
    E           F#            B
tresno.. sing jujur marang sliramu..

(Int.) -F# G#m F# B..
       E F# B F#..

                 G#m  B
mbiyen tak ikhlaske..
B7        E                    F#
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        D#m               G#m
mergane atiku pancen iseh tresno..
        C#m
ora tak critake..
         F#                    B     B7
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
       E
aku mundur..
   F#                        B
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
B7          E
 wis tak pekso..
   F#                      D#m
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
G#                    C#m
aku ngroso ora iso nyenengake
    F#
aku gur.. nduwe..
    E           F#            B
tresno.. sing jujur marang sliramu..

B7      E
 aku mundur..
   F#                        B
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
B7          E
 wis tak pekso..
   F#                      D#m
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
G#                    C#m
aku ngroso ora iso nyenengake
    F#
aku gur.. nduwe..
    E             F#          B
tresno sing jujur marang sliramu..
    E             F#        B
tresno sing jujur marang sliramu..
Lihat Semua :

Chord Esa Risty - Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu)

Chord Kunci Gitar lainnya: