Kunci Gitar Esa Risti - Sedelo Maneh



(Intro) Am  F  Dm G E..

Am                   F
wis maleh ganti eluh geteh..
 G                   C
ati seneng tatu dadi perih..
F                     Dm
arep nyanding karo sliramu
     Dm                     E
mung endah sedelo koyo kembange turu..

Am                      F
katresnan sing suwe tak bangun..
  G                   C
pisah selawase nggawe bingung..
F                 Dm
ibarat rogo tanpo balung..
  Bm                    E
lemes demes sepo.. koyo wong linglung..

(Chorus)
         Dm              G
sedelo maneh.. awak dewe rabi..
           C    E    Am
nanging ngopo kowe lungo..
          Dm           E          Am A
ninggalne aku.. gawe selawase.. dewe..

          Dm              G
umpomo Gusti.. paring sakitik wektu..
          C     E    Am
biso nyanding.. sliramu..
        Dm          E               Am E
aku wis lilo.. mugo tenang.. ning kono..

Am                      F
katresnan sing suwe tak bangun..
  G                   C
pisah selawase nggawe bingung..
F                 Dm
ibarat rogo tanpo balung..
  Bm                    E
lemes demes sepo.. koyo wong linglung..

(Int.) F  G  C G/B Am
       F  Dm  E

          Dm  G              C  G/B Am
tak dongakne dek.. tak dongakne..
 Dm           E           Am A
awakmu tenang ning alam kono..
      Dm  G              C G/B Am
sepurane dek.. rung bisa gawe..
  Dm                     E
senengmu naliko gandeng aku..

(Chorus)
         Dm              G
sedelo maneh.. awak dewe rabi..
           C    E    Am
nanging ngopo kowe lungo..
          Dm           E          Am A
ninggalne aku.. gawe selawase.. dewe..

          Dm              G
umpomo Gusti.. paring sakitik wektu..
          C     E    Am
biso nyanding.. sliramu..
        Dm          E               Am
aku wis lilo.. mugo tenang.. ning kono..
        Dm          E               Am
aku wis lilo.. mugo tenang.. ning kono..



Esa Risti - Sedelo Maneh

(Intro) Em  C  Am D B..

Em                   C
wis maleh ganti eluh geteh..
 D                   G
ati seneng tatu dadi perih..
C                     Am
arep nyanding karo sliramu
     Am                     B
mung endah sedelo koyo kembange turu..

Em                      C
katresnan sing suwe tak bangun..
  D                   G
pisah selawase nggawe bingung..
C                 Am
ibarat rogo tanpo balung..
  F#m                   B
lemes demes sepo.. koyo wong linglung..

(Chorus)
         Am              D
sedelo maneh.. awak dewe rabi..
           G    B    Em
nanging ngopo kowe lungo..
          Am           B          Em E
ninggalne aku.. gawe selawase.. dewe..

          Am              D
umpomo Gusti.. paring sakitik wektu..
          G     B    Em
biso nyanding.. sliramu..
        Am          B               Em B
aku wis lilo.. mugo tenang.. ning kono..

Em                      C
katresnan sing suwe tak bangun..
  D                   G
pisah selawase nggawe bingung..
C                 Am
ibarat rogo tanpo balung..
  F#m                   B
lemes demes sepo.. koyo wong linglung..

(Int.) C  D  G D/F# Em
       C  Am  B

          Am  D              G  D/F# Em
tak dongakne dek.. tak dongakne..
 Am           B           Em E
awakmu tenang ning alam kono..
      Am  D              G D/F# Em
sepurane dek.. rung bisa gawe..
  Am                     B
senengmu naliko gandeng aku..

(Chorus)
         Am              D
sedelo maneh.. awak dewe rabi..
           G    B    Em
nanging ngopo kowe lungo..
          Am           B          Em E
ninggalne aku.. gawe selawase.. dewe..

          Am              D
umpomo Gusti.. paring sakitik wektu..
          G     B    Em
biso nyanding.. sliramu..
        Am          B               Em
aku wis lilo.. mugo tenang.. ning kono..
        Am          B               Em
aku wis lilo.. mugo tenang.. ning kono..
Lihat Semua :

Esa Risty

Chord Kunci Gitar lainnya: