Kunci Gitar Esa Risti - Angin Wengi



Capo di fret 2

(Intro) C Cm G Em Am D G..

  G
semilir angin wengi..
        Cm
nambahi kangen iki..
    Am              D
ati kang nandang rindu
        G
tumetes ing njero kalbu..

 G
opo pancen podo
  Cm
koyo sing tak roso..
     Am             D
kowe sing ning kono seh..
          G
tansah njogo tresno..

   Em     Bm
adohe.. jarak..
    A
ora dadi penghalang..
     Cm
kowe lan aku..
               D
tansah setyo tuhu..

(Chorus)
         C
semilir angin wengi..
             Bm     E
tulung sampekno.. kangenku..
Am                   G
marang slirane.. pepujaning atiku

               C
lintang lan rembulan
             Bm      E
prasasat ngerti.. sworo atiku
     Am
gede roso kangenku..
     Cm
gede roso tresnoku..
             G
tak tunggu balimu..

(Int.) C  Bm E Am  G
       C  Bm E Am  Cm  G..

 G
opo pancen podo
  Cm
koyo sing tak roso..
     Am             D
kowe sing ning kono seh..
          G
tansah njogo tresno..

   Em     Bm
adohe.. jarak..
    A
ora dadi penghalang..
     Cm
kowe lan aku..
               D
tansah setyo tuhu..

(Chorus)
         C
semilir angin wengi..
             Bm     E
tulung sampekno.. kangenku..
Am                   G
marang slirane.. pepujaning atiku

               C
lintang lan rembulan
             Bm         E
prasasat ngerti.. sworo atiku
     Am
gede roso kangenku..
     Cm
gede roso tresnoku..
             G
tak tunggu balimu..

         C
semilir angin wengi..
             Bm     E
tulung sampekno.. kangenku..
Am                   G
marang slirane.. pepujaning atiku

               C
lintang lan rembulan
             Bm         E
prasasat ngerti.. sworo atiku
     Am
gede roso kangenku..
     Cm
gede roso tresnoku..
             G
tak tunggu balimu..



Esa Risti - Angin Wengi

(Intro) D Dm A F#m Bm E A..

  A
semilir angin wengi..
        Dm
nambahi kangen iki..
    Bm              E
ati kang nandang rindu
        A
tumetes ing njero kalbu..

 A
opo pancen podo
  Dm
koyo sing tak roso..
     Bm             E
kowe sing ning kono seh..
          A
tansah njogo tresno..

   F#m    C#m
adohe.. jarak..
    B
ora dadi penghalang..
     Dm
kowe lan aku..
               E
tansah setyo tuhu..

(Chorus)
         D
semilir angin wengi..
             C#m    F#
tulung sampekno.. kangenku..
Bm                   A
marang slirane.. pepujaning atiku

               D
lintang lan rembulan
             C#m     F#
prasasat ngerti.. sworo atiku
     Bm
gede roso kangenku..
     Dm
gede roso tresnoku..
             A
tak tunggu balimu..

(Int.) D  C#m F# Bm  A
       D  C#m F# Bm  Dm  A..

 A
opo pancen podo
  Dm
koyo sing tak roso..
     Bm             E
kowe sing ning kono seh..
          A
tansah njogo tresno..

   F#m    C#m
adohe.. jarak..
    B
ora dadi penghalang..
     Dm
kowe lan aku..
               E
tansah setyo tuhu..

(Chorus)
         D
semilir angin wengi..
             C#m    F#
tulung sampekno.. kangenku..
Bm                   A
marang slirane.. pepujaning atiku

               D
lintang lan rembulan
             C#m        F#
prasasat ngerti.. sworo atiku
     Bm
gede roso kangenku..
     Dm
gede roso tresnoku..
             A
tak tunggu balimu..

         D
semilir angin wengi..
             C#m    F#
tulung sampekno.. kangenku..
Bm                   A
marang slirane.. pepujaning atiku

               D
lintang lan rembulan
             C#m        F#
prasasat ngerti.. sworo atiku
     Bm
gede roso kangenku..
     Dm
gede roso tresnoku..
             A
tak tunggu balimu..

Chord Esa Risty

Chord Esa Risti - Angin Wengi

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :