Kunci Gitar Jihan Audy - Lali Bojo



Capo di fret 4

(Intro) C  Em  F G C

C         Em           F         C
mas opo kowe wes lali.. karo bojomu..
C         Em           F         G
mas opo kowe wes lali.. karo omahmu..

    C          Em
aku ngenteni kowe..
        Am          G
ku mbok cangar neng kene..
    C   Em         F        G
kudune eling.. iki wayahe muleh..

C         G         F             C
mas opo'o kowe berubah karo sayangmu..
C         G         F            G
mas opo'o kowe berubah karo sikapmu..

    C           Em
opo memang wes ono..
    Am          G
ati karo wong liyo..
     C          Em
sakjane kurang opo..
        F            G
nggonku ngekekne tresno..

(Intro) F G C

(Chorus)
C                      G
mas aku ngerti kau berubah..
                     Am
aku ngerti kau tak sayang..
                  G
melupakan cinta kita..
C                    G
mas.. masio aku ra lilo..
                  Am
kowe karo wadon liyo..
                 G          C
gawe gelo atiku, mas kowe tego..

     Am                F
sakjane.. loro ning atiku..
           Dm         G          C
tapi aku tetap akan selalu menunggu..
     Dm               Am
sakjane loro ning rogoku
           F          G      C
tapi aku tetap akan selalu denganmu..

(Int.) C  G  F G C
       C  G  F G
       F  F-C-Dm  G  C..

C         G         F             C
mas opo'o kowe berubah karo sayangmu..
C         G         F            G
mas opo'o kowe berubah karo sikapmu..

    C           Em
opo memang wes ono..
    Am          G
ati karo wong liyo..
     C          Em
sakjane kurang opo..
        F            G
nggonku ngekekne tresno..

(Intro) F G C

(Chorus)
C                      G
mas aku ngerti kau berubah..
                     Am
aku ngerti kau tak sayang..
                  G
melupakan cinta kita..
C                    G
mas.. masio aku ra lilo..
                  Am
kowe karo wadon liyo..
                 G          C
gawe gelo atiku, mas kowe tego..

     Am                F
sakjane.. loro ning atiku..
           Dm         G          C
tapi aku tetap akan selalu menunggu..
     Dm               Am
sakjane loro ning rogoku
           F          G      Am
tapi aku tetap akan selalu denganmu..



Jihan Audy - Lali Bojo

(Intro) E  G#m  A B E

E         G#m          A         E
mas opo kowe wes lali.. karo bojomu..
E         G#m          A         B
mas opo kowe wes lali.. karo omahmu..

    E          G#m
aku ngenteni kowe..
        C#m         B
ku mbok cangar neng kene..
    E   G#m        A        B
kudune eling.. iki wayahe muleh..

E         B         A             E
mas opo'o kowe berubah karo sayangmu..
E         B         A            B
mas opo'o kowe berubah karo sikapmu..

    E           G#m
opo memang wes ono..
    C#m         B
ati karo wong liyo..
     E          G#m
sakjane kurang opo..
        A            B
nggonku ngekekne tresno..

(Intro) A B E

(Chorus)
E                      B
mas aku ngerti kau berubah..
                     C#m
aku ngerti kau tak sayang..
                  B
melupakan cinta kita..
E                    B
mas.. masio aku ra lilo..
                  C#m
kowe karo wadon liyo..
                 B          E
gawe gelo atiku, mas kowe tego..

     C#m               A
sakjane.. loro ning atiku..
           F#m        B          E
tapi aku tetap akan selalu menunggu..
     F#m              C#m
sakjane loro ning rogoku
           A          B      E
tapi aku tetap akan selalu denganmu..

(Int.) E  B  A B E
       E  B  A B
       A  A-E-F#m  B  E..

E         B         A             E
mas opo'o kowe berubah karo sayangmu..
E         B         A            B
mas opo'o kowe berubah karo sikapmu..

    E           G#m
opo memang wes ono..
    C#m         B
ati karo wong liyo..
     E          G#m
sakjane kurang opo..
        A            B
nggonku ngekekne tresno..

(Intro) A B E

(Chorus)
E                      B
mas aku ngerti kau berubah..
                     C#m
aku ngerti kau tak sayang..
                  B
melupakan cinta kita..
E                    B
mas.. masio aku ra lilo..
                  C#m
kowe karo wadon liyo..
                 B          E
gawe gelo atiku, mas kowe tego..

     C#m               A
sakjane.. loro ning atiku..
           F#m        B          E
tapi aku tetap akan selalu menunggu..
     F#m              C#m
sakjane loro ning rogoku
           A          B      C#m
tapi aku tetap akan selalu denganmu..

Jihan Audy

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :