Kunci Gitar Damara De - Kangen Mbiyen



(Intro) C G Am Em
        F C Dm G..
        C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

C           G
abote.. nyimpen kangen..
    Am         Em
doh kene doh kono..
 F           C
mbendino.. kowe nggodo..
Dm             G
ning.. njero moto..

Am       Em
 yen aku kelingan..
     F              C
kowe wong sing tak ujo..
Am     Em
 atiku tratapan..
     F            G
wedi tresnomu ngliyo..

C              G
sakjane.. ning atimu..
Am        Em
opo ra kroso..
F                C
ning kene.. kowe tak pikir..
       Dm         G
nganti ra eleng dino..

Am      Em             F          C
 aduh koyo nunggu udan mongso ketigo..
Am        Em             F       G
 kowe tak enteni nanging ra teko-teko..

(Chorus)
C      G             Am        Em
 aku kangen.. kangen koyo mbiyene..
F       C              Dm          G
 wektu awal kenal karo kowe ning kene..
C      G        Am          Em
 aku kangen.. kangen karo kowe..
F          C
 sok kapan tekamu
  Dm             G          C
kangen ati.. ben entok tambane..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm G C..

C              G
sakjane.. ning atimu..
Am        Em
opo ra kroso..
F                C
ning kene.. kowe tak pikir..
       Dm         G
nganti ra eleng dino..

Am      Em             F          C
 aduh koyo nunggu udan mongso ketigo..
Am        Em             F       G
 kowe tak enteni nanging ra teko-teko..

(Chorus)
C      G             Am        Em
 aku kangen.. kangen koyo mbiyene..
F       C              Dm          G
 wektu awal kenal karo kowe neng kene..
C      G        Am          Em
 aku kangen.. kangen karo kowe..
F          C
 sok kapan tekamu
  Dm             G          C
kangen ati.. ben entok tambane..

(Outro) C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..



Damara De - Kangen Mbiyen

(Intro) G D Em Bm
        C G Am D..
        G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G..

G           D
abote.. nyimpen kangen..
    Em         Bm
doh kene doh kono..
 C           G
mbendino.. kowe nggodo..
Am             D
ning.. njero moto..

Em       Bm
 yen aku kelingan..
     C              G
kowe wong sing tak ujo..
Em     Bm
 atiku tratapan..
     C            D
wedi tresnomu ngliyo..

G              D
sakjane.. ning atimu..
Em        Bm
opo ra kroso..
C                G
ning kene.. kowe tak pikir..
       Am         D
nganti ra eleng dino..

Em      Bm             C          G
 aduh koyo nunggu udan mongso ketigo..
Em        Bm             C       D
 kowe tak enteni nanging ra teko-teko..

(Chorus)
G      D             Em        Bm
 aku kangen.. kangen koyo mbiyene..
C       G              Am          D
 wektu awal kenal karo kowe ning kene..
G      D        Em          Bm
 aku kangen.. kangen karo kowe..
C          G
 sok kapan tekamu
  Am             D          G
kangen ati.. ben entok tambane..

(Int.) G D Em Bm
       C G Am D
       G D Em Bm
       C G Am D G..

G              D
sakjane.. ning atimu..
Em        Bm
opo ra kroso..
C                G
ning kene.. kowe tak pikir..
       Am         D
nganti ra eleng dino..

Em      Bm             C          G
 aduh koyo nunggu udan mongso ketigo..
Em        Bm             C       D
 kowe tak enteni nanging ra teko-teko..

(Chorus)
G      D             Em        Bm
 aku kangen.. kangen koyo mbiyene..
C       G              Am          D
 wektu awal kenal karo kowe neng kene..
G      D        Em          Bm
 aku kangen.. kangen karo kowe..
C          G
 sok kapan tekamu
  Am             D          G
kangen ati.. ben entok tambane..

(Outro) G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G..
Lihat Semua :

Chord Damara De - Kangen Mbiyen

Chord Kunci Gitar lainnya: