Kunci Gitar Damara De - Pedhot Janji



Single kedua Damara De, ciptaan : Dega Dwi Hardikaswara

(Intro) C  Em  Gm A Dm  Fm..

C             Em
piye carane.. aku ngikhlaske..
Gm            A         Dm
tresno sing tulus seko atiku..
Fm                 C        Am
kowe ninggalke aku tanpo alesan..
     Dm                    G
segampang iki medot sesambungan..

C                  Em
cukup nggo aku.. loro sing tak tompo..
Gm         A             Dm
ning atimu wis ono.. tresno liyo..
 Fm                     C           Am
ora tak tangisi.. kabeh pancen takdire..
     Dm         G         C
kowe lan aku mlaku dewe dewe..

Dm     G       Em         Am
 lam-laman esemmu ning atiku..
Dm    E               Am           A
 ngelingi awakmu nggandeng tangan iki..
 F      G              Em          Am
udan.. gedhe wingi iso bareng ngadepi..
           Bb
nanging luntur roso tresno mergo
   G
grimis sing nelesi..

(Chorus)
 F                    G
ajur.. sak kedeping moto..
  Em                   Am
rosomu wis nggo wong liyo..
  F         D                 G
kowe lungo.. mung ninggalke loro..

 F                  G
aku.. ra nyalahke kowe..
    Em                  Am
mungkin.. wis dadi takdire..
      Dm                     G
mergo tresno sing tulus iki ora..
           (Am)
iso dipeksakke..

(Int.) Am  Em  Gm A Dm  Fm  G..

Dm     G       Em         Am
 lam-laman esemmu ning atiku..
Dm    E               Am           A
 ngelingi awakmu nggandeng tangan iki..
 F      G              Em          Am
udan.. gedhe wingi iso bareng ngadepi..
           Bb
nanging luntur roso tresno mergo
   G
grimis sing nelesi..

(Chorus)
 F                    G
ajur.. sak kedeping moto..
  Em                   Am
rosomu wis nggo wong liyo..
  F         D                 G
kowe lungo.. mung ninggalke loro..

 F                  G
aku.. ra nyalahke kowe..
    Em                  Am
mungkin.. wis dadi takdire..
      Dm                     G
mergo tresno sing tulus iki ora..
            C  C7
iso dipeksakke..

 F                    G
ajur.. sak kedeping moto..
  Em                   Am
rosomu wis nggo wong liyo..
  F         D                 G
kowe lungo.. mung ninggalke loro..

 F                  G
aku.. ra nyalahke kowe..
    Em                  Am
mungkin.. wis dadi takdire..
      Dm                     G
mergo tresno sing tulus iki ora..
            C
iso dipeksakke..
      Dm                     G
mergo tresno sing tulus iki ora..
            F  Fm     C
iso dipeksakke.. uuu uu..

Damara.de

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :