Damara De - Pedhot Janji Chord Mudah

Original dari "C"

Capo : fret 5

(Intro) G  Bm  Dm E Am  Cm..

G             Bm
piye carane.. aku ngikhlaske..
Dm            E         Am
tresno sing tulus seko atiku..
Cm                 G        Em
kowe ninggalke aku tanpo alesan..
     Am                    D
segampang iki medot sesambungan..

G                  Bm
cukup nggo aku.. loro sing tak tompo..
Dm         E             Am
ning atimu wis ono.. tresno liyo..
 Cm                     G           Em
ora tak tangisi.. kabeh pancen takdire..
     Am         D         G
kowe lan aku mlaku dewe dewe..

Am     D       Bm         Em
 lam-laman esemmu ning atiku..
Am    B               Em           E
 ngelingi awakmu nggandeng tangan iki..
 C      D              Bm          Em
udan.. gedhe wingi iso bareng ngadepi..
           F
nanging luntur roso tresno mergo
   D
grimis sing nelesi..

(Chorus)
 C                    D
ajur.. sak kedeping moto..
  Bm                   Em
rosomu wis nggo wong liyo..
  C         A                 D
kowe lungo.. mung ninggalke loro..

 C                  D
aku.. ra nyalahke kowe..
    Bm                  Em
mungkin.. wis dadi takdire..
      Am                     D
mergo tresno sing tulus iki ora..
           (Em)
iso dipeksakke..

(Int.) Em  Bm  Dm E Am  Cm  D..

Am     D       Bm         Em
 lam-laman esemmu ning atiku..
Am    B               Em           E
 ngelingi awakmu nggandeng tangan iki..
 C      D              Bm          Em
udan.. gedhe wingi iso bareng ngadepi..
           F
nanging luntur roso tresno mergo
   D
grimis sing nelesi..

(Chorus)
 C                    D
ajur.. sak kedeping moto..
  Bm                   Em
rosomu wis nggo wong liyo..
  C         A                 D
kowe lungo.. mung ninggalke loro..

 C                  D
aku.. ra nyalahke kowe..
    Bm                  Em
mungkin.. wis dadi takdire..
      Am                     D
mergo tresno sing tulus iki ora..
            G  G7
iso dipeksakke..

 C                    D
ajur.. sak kedeping moto..
  Bm                   Em
rosomu wis nggo wong liyo..
  C         A                 D
kowe lungo.. mung ninggalke loro..

 C                  D
aku.. ra nyalahke kowe..
    Bm                  Em
mungkin.. wis dadi takdire..
      Am                     D
mergo tresno sing tulus iki ora..
            G
iso dipeksakke..
      Am                     D
mergo tresno sing tulus iki ora..
            C  Cm     G
iso dipeksakke.. uuu uu..

Chord Pedhot Janji