Kunci Gitar Makjenggirat feat. Damara De - Harapan Palsu Chord



(Intro) Am G F#m Em D..

G                     D       Em
 dudu maksudku ngelarani.. atimu..
               C                G
timbang soyo suwe.. rusak kabehane..
                    D
tak jaluk sing kuat atimu..
Em            C
 nompo kenyataan iki..
 Am                   D     -C D..
aku.. wis ono sing nduweni..

G                   D         Em
 tegane kowe ngelarani.. ati iki..
                  C      D    G
sing wis kadung sayang.. tenanan..
                  D
tak cobo nguatke ati iki..
Em               C
 lan nyobo nompo loro..
  Am      D          C
loro.. mergo mbok apusi..

                 D
kowe kudu ikhlas nerimo..
                   C
aku wis kadung tresno..
                  D
ra mungkin iso bersatu..
C                      D
mas.. aku wis kadung jeru..

(Chorus)
G            C
ra iso.. tak tompo..
D                   G
 roso sayangmu ning aku..
G           C
mas aku.. kadung tresno..
D                G
 tulung kowe ojo lungo..

C        D
sepurane aku..
   Bm       Em
memberi harapan palsu..
    Am
nggawe nyaman
      D            G
masio aku wis sesandingan..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..
       C D Bm Em
       Am D G..

C                 D
 kowe kudu ikhlas nerimo..
                   C
aku wis kadung tresno..
                  D
ra mungkin iso bersatu..
C                      D
mas.. aku wis kadung jeru..

(Chorus)
G            C
ra iso.. tak tompo..
D                   G
 roso sayangmu ning aku..
G           C
mas aku.. kadung tresno..
D                G
 tulung kowe ojo lungo..

C        D
sepurane aku..
   Bm       Em
memberi harapan palsu..
    Am
nggawe nyaman
      D            G
masio aku wis sesandingan..

G            C
ra iso.. tak tompo..
D                   G
 roso sayangmu ning aku..
G           C
mas aku.. kadung tresno..
D                G
 tulung kowe ojo lungo..

C        D
sepurane aku..
   Bm       Em
memberi harapan palsu..
    Am
nggawe nyaman
      D            G
masio aku wis sesandingan..

 C             D
awak dewe ra bakal iso..
    G
bebarengan..

Chord Makjenggirat feat. Damara De - Harapan Palsu

Lihat Semua :