Kunci Gitar Damara De - Njogo Tresno



(Intro) F Em Dm C
        F Em Dm C

             F
asline wes kesel aku..
G              C  C-Bm
 ngrasake polahmu..
Am              Dm
 nyobo tak kuat kuatke..
G             Am
 ngadepi sikapmu..

           Dm
rosoku rabakal ilang..
         G
marang kowe kang mas
                    C
sing paling tak tresnani..
Am              Dm
 nanging bedo kahanane..
       G
aku trimo ngalah..
             C
timbang gawe bubrah..

(Chorus)
             F
aku sayang kowe..
G           Em
 ra ono liyane..
Am A             Dm
 tulung kowe ngerti..
G              C
 njogo tresno iki..

                F
njalukku mung siji..
G           Em
 ojo ngelarani..
Am           Dm
 mergo rogo iki..
G          C
 isih dadi siji..

(Int.) F G D
       F G C..

             Dm
asline wes kesel aku..
G              Em
 ngrasake polahmu..
Am              Dm
 nyobo tak kuat kuatke..
G             C   C-Bm-Am
 ngadepi sikapmu..

           Dm
rosoku rabakal ilang..
         G
marang kowe kang mas
                    C
sing paling tak tresnani..
Am              Dm
 nanging bedo kahanane..
       G
aku trimo ngalah..
               C
timbang gawe bubrah..

(Chorus)
             F
aku sayang kowe..
G           Em
 ra ono liyane..
A                Dm
 tulung kowe ngerti..
G              C
 njogo tresno iki..

                F  G
njalukku mung siji..
           Em Am
ojo ngelarani..
   A       Dm
mergo rogo iki..
G          C
 isih dadi siji..

             F  G
aku sayang kowe..
           C  Am
ra ono liyane..
            Dm     G
tulung kowe ngerti..
              C
njogo tresno iki..

                F  G
njalukku mung siji..
G          C  Am A
ojo ngelarani..
           Dm
mergo rogo iki..
G          C
 isih dadi siji..

       F          G
kudu kuat bathin iki..
           C
sabar le nglakoni..
Am       Dm
 yen iki dalane..
    G           C
tak pasrahke Gusti..



Damara De - Njogo Tresno

(Intro) D C#m Bm A
        D C#m Bm A

             D
asline wes kesel aku..
E              A  A-G#m
 ngrasake polahmu..
F#m             Bm
 nyobo tak kuat kuatke..
E             F#m
 ngadepi sikapmu..

           Bm
rosoku rabakal ilang..
         E
marang kowe kang mas
                    A
sing paling tak tresnani..
F#m             Bm
 nanging bedo kahanane..
       E
aku trimo ngalah..
             A
timbang gawe bubrah..

(Chorus)
             D
aku sayang kowe..
E           C#m
 ra ono liyane..
F#m F#           Bm
 tulung kowe ngerti..
E              A
 njogo tresno iki..

                D
njalukku mung siji..
E           C#m
 ojo ngelarani..
F#m          Bm
 mergo rogo iki..
E          A
 isih dadi siji..

(Int.) D E B
       D E A..

             Bm
asline wes kesel aku..
E              C#m
 ngrasake polahmu..
F#m             Bm
 nyobo tak kuat kuatke..
E             A   A-G#m-F#m
 ngadepi sikapmu..

           Bm
rosoku rabakal ilang..
         E
marang kowe kang mas
                    A
sing paling tak tresnani..
F#m             Bm
 nanging bedo kahanane..
       E
aku trimo ngalah..
               A
timbang gawe bubrah..

(Chorus)
             D
aku sayang kowe..
E           C#m
 ra ono liyane..
F#               Bm
 tulung kowe ngerti..
E              A
 njogo tresno iki..

                D  E
njalukku mung siji..
           C#m F#m
ojo ngelarani..
   F#      Bm
mergo rogo iki..
E          A
 isih dadi siji..

             D  E
aku sayang kowe..
           A  F#m
ra ono liyane..
            Bm     E
tulung kowe ngerti..
              A
njogo tresno iki..

                D  E
njalukku mung siji..
E          A  F#m F#
ojo ngelarani..
           Bm
mergo rogo iki..
E          A
 isih dadi siji..

       D          E
kudu kuat bathin iki..
           A
sabar le nglakoni..
F#m      Bm
 yen iki dalane..
    E           A
tak pasrahke Gusti..
Lihat Semua :

Damara.de

Chord Kunci Gitar lainnya: